INTERNATIONALE KRONIEKEN - LUXE EN PRESTIGE

Foto: Damesmode - Fashion Luxe - Xandres ©


Xandres

Sprankelend frisse fashion


Sprankelend frisse fashion
In 2018 wordt Xandres 50, en dat is reden genoeg om een versnelling hoger te schakelen; #5decadesxandres. De frisse vibes zijn ook voelbaar in de nieuwe campagne die ingeblikt werd door de talentvolle fotografe Marie Wynants. En om het Belgische succesverhaal compleet te maken, koos Xandres als locatie het cirkelvormige Solo House van het Belgische architectenbureau Office Kersten Geers en David van Severen uit.
Belgische kwaliteit en creativiteit, dit is de leidraad doorheen een halve eeuw Xandres. Dat dit Belgische label liever vooruitblikt, blijkt duidelijk uit de nieuwe zomercollectie die bewijst dat Xandres 100% toekomstproof is. De collectie is doorspekt van sportinvloeden, vlot vertaald in het DNA van het merk.

Lente: sportieve touch
Xandres start het seizoen met een vrij rustig kleurenpalet waarin het streepmotief centraal staat. Onder het motto “earn your stripes” pakken gestreepte outfits eigenzinnig uit. Zoals cardigans met contrasterende strepen die lukraak geplaatst lijken.
Vlotte broekpakken en hemdjurken met onregelmatige verticale pyjamastrepen in marine en wit balanceren tussen laid-back en business. Ze vormen een perfecte match met effen stukken. Zoals tijdloze marine blazers die de sportieve toer opgaan dankzij de vlotte ritssluiting en de voering van luchtige, lichte mesh. Veelkleurig tweed met uitgerafelde randjes geeft kokerrokken, rechte jurken en korte jasjes een nonchalante twist en vragen om het gezelschap van een jeans. Zachte tinten zoals blush en poedertinten krijgen een powerboost dankzij combinaties met een warm-oranje of fluo sportbies.

Het broekpak, een vaste waarde binnen de Xandres-collectie, wordt vertaald in diverse stijlen: wijde pantalons met een kort jasje, rechte 7/8 pantalons met een lange, kraagloze jas of luxe joggings met contrasterende sportstrepen opzij. Voor feestelijke momenten zijn er pantalons en tops met een afneembare boord van struisvogelveertjes, jurken en tops in veelkleurige bloemenkant of in vintage haakwerk dat voor een spel van blikdicht en transparant zorgt.

Exotische summervibes
De zomer van Xandres staat in het teken van bruisende kleurencombinaties en exclusieve, exotische motieven. In house ontworpen prints van kleurige papegaaien en paradijsvogels fladderen op een fuchsia of kaki achtergrond. Tropische eyecatchers. Xandres gaat prat op een unieke verhouding tussen prijs en kwaliteit met zalig zacht zomerkasjmier. Ideaal voor een Belgische zomer. Een klassieke kasjmier trui is altijd stijlvol en zelfs wat flashy dit seizoen door de extra pittige kleuren en het fluo oranje dat de Xandres stylisten selecteerden.
Witte varenprints geven een prachtige glans op de lichtblauwe achtergrond in zuiver linnen stoffen, versierd met een biesje kant. Jurken in lichte zomerjeans of lookalike denim kunnen hier evenmin ontbreken. Korte jasjes in afgewassen en uitgerafelde jeans en jeanspantalons met rafels en veters brengen ons al helemaal in vakantiestemming.

 

Foto: Damesmode - Fashion Luxe - Xandres ©

 
Reportage - Perberichten - Luxe en Prestige - Internationale kronieken - PrestigeGuide online inzet << Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA