ESTHETIEK & GEZONDHEID

PRIVATE WELLNESS

 
Esthetiek & Gezondheid Private wellness
 
Esthetiek & Gezondheid Private wellness
 
Esthetiek & Gezondheid Private wellness
 
Esthetiek & Gezondheid Private wellness
 

OXYGEN-HOUSE Villa & Loft

Exclusive Private Spa - B&B - Special Events - Business Lounge

Na de VILLA hier hebt U de LOFT: OXYGEN-HOUSE II.

200m zuivere ontspanning worden u ter beschikking gesteld in een gebouw uit 1724 op 10 meter van OXYGEN-HOUSE I.

We stellen u ongeziene Wellness formules voor (zwembad, jacuzzi, hammam, droge sauna, bio sauna, infrarood cabine en massages) voor minimum 2 uur welzijn, met een capaciteit van 2 tot 30 personen. U kan ook uw avond verlengen tot de volgende morgen door te kiezen voor onze Bed & Breakfast formule.

NOG MEER :
Special Events en de groepsverhuringen met traiteur + toegang voor 30 personen. En op het 1ste verdieping ...de privatieve WELLNESS van de LOFT (een ruimte die exclusief voorbehouden is voor onze klanten die het detail en een volledige luxueuse spa zoeken ).

Het gebruik van geraffineerde materialen onderstrepen, in een omgeving die volledig met natuurlijke materialen is gebouwd (Tadelackt, leem, Javaanse marmer, versteend hout ).

Deze ruimte wordt opgefleurd door het oorspronkelijke gebinte met balken van bijna 300 jaar oud en de opening op 2 verdiepingen naar de nok van het dak geeft herinnert aan de glorie van de gebouwen van weleer Je loopt er door verschillende ruimtes en zo reist U door de tijd en ontdekt U de evolutie van de bouwmaterialen.

U wil uw partner verrassen met een onvergetelijke nacht in de 200 m van de LOFT: we stellen U de formule WELLNESS met B&B voor: 3 uur wellness gevolgd door een overnachting met ontbijt tegen 350 zou U nog een city-trip wensen als u dat alles ter beschikking hebt (na het ontbijt kan U op 500 m van OXYGEN-HOUSE een wandeling maken in een natuurreservaat) vraag om inlichtingen bij de eigenaar!

Oxygen-House

Oxygen-House
Stiggelstraat 2A
1910 Berg (Kampenhout)

Tel.: +32 16 65 12 78
Fax: +32 16 23 61 11

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.oxygen-house.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA