GASTRONOMIE & HOTELWEZEN

DE BEKENDE RESTAURANTS

 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 

Villa Lorraine

 

De Villa Lorraine is het gastronomische restaurant bij uitstek van Brussel. Sinds de overname van de Villa Lorraine door Marcel Kreusch in 1953 is het restaurant wereldwijd bekend en een must voor fijnproevers in BelgiŽ.

In 2010 krijgt het huis een nieuwe eigenaar, Serge Litvine, en met hem een nieuwe start. Een heropstanding in meerdere fasen.

De eigenaar geeft de Villa in de zomer 2011 een volledige make-over. De decoratie is van de hand van Jacques Garcia en Marc Biermann. Een veel moderner decor met een traditionele en internationale uitstraling. Een warm en cosy restaurant waar men zich goed voelt.

In april 2012 plaatst Serge Litvine een nieuwe chef in de keuken: Alain Bianchin. Zijn opdracht: een eerste ster heroveren. In november 2013 realiseert hij deze uitdaging en kent de beroemde Michelingids opnieuw een ster toe aan de Villa.

Deze heropstanding wordt in 2013 vervolgd met de volledige renovatie van de keukens van de Villa Lorraine.

Nadat Alain Bianchin zijn opdracht vervuld heeft en de uitdaging gerealiseerd heeft, is het de beurt aan Maxime Colin, zijn gewezen hulpkok, om de keuken over te nemen in augustus 2014. Deze jonge chef, van wie de motivatie en het talent reeds duidelijk tot uiting kwamen onder leiding van Alain Bianchin, is vastbesloten om sterren toe te voegen aan het palmares van de Villa Lorraine.

Open van dinsdag tot zaterdag van 12.00 tot 14.30 uur en van 19.00 tot 22.00 uur

 

Villa Lorraine

Villa Lorraine
Avenue du Vivier d'Oie, 75
1000 Bruxelles

Tel.: +32 2 374 31 63

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.villalorraine.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA