KUNST, DECORATIE & INRICHTING

BINNENHUISINRICHTING

 
Kunst, Decoratie & Inrichting Binnenhuisinrichting
 
Kunst, Decoratie & Inrichting Binnenhuisinrichting
 
Kunst, Decoratie & Inrichting Binnenhuisinrichting
 

Stephane Goosse Decorateur

 

De fabelachtige wereld van Stephane Goosse

Midden in de Louizalaan, achter een zwart zonnescherm met witte letters, ligt de volledig ruimte van driehonderd vierkante meeters van de decorateur Stéphane Goosse.

Elegant en geraffineerd, zeer warm, absoluut de ontdekking waard!

Hier is de drukte van de straat vergeten. De omringende muziek begeleidt de stappen van de bezoeker, van de ene kamer naar de andere, tussen de zichtbare stenen en de bekleding bewerkt met een zodanigvakmanschap dat ze edel worden en zacht, om het aspect uiteindelijk te verkrijgen van een zeer dunne huid. Meesterlijk geënsceneerd, als een virtuoos, laat de plaats de verschillende boodschappen doorschemeren van een decorateur- binnenhuisarchitect waar je niet meer omheen kunt, die zijn voorkeur bekent voor de 18 de eeuw en hedendaagse kunst en ze mengt met een uitstekende smaak.

" Ik houd van het ritme in de inrichting. Elk vraagt een ander accent. Men moet overbodige franjes vermijden, en toenemende ontdekkingen en sferen organiseren " beweert hij. Het accent is gelegd op zachte en sensuele stoffen of de valoriserende contrasten. De rechtstreekse en onrechtstreekse verlichting, die heel doordacht varieert, tekent een landschap waar het gekozen meubilair samengebracht is met voorwerpen die een ongetwijfelde aanwezigheid uitstralen.

" Men moet voelen dat al die voorwerpen onderling communiceren en dat de conversatie goed verloopt " zegt hij enthousiast. Een samenhang zoals een handtekening die men terugvindt in zijn realisaties en die zich uitstrekt tot in de tentoongestelde kunstwerken.

Stephane Goosse

Stephane Goosse Décorateur
Avenue Louise 288
1050 Bruxelles

Tel.: +32 2 351 68 84
Fax: +32 2 354 36 02

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.stephane-goosse.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA