gepubliceerd op: 10-04-2018
Salvatore Ferragamo
Foto: Salvatore Ferragamo
 

Ferragamo Eyewear Presenteert een Nieuw Model, Rijk aan Details en Vervaardigd met Opvallende Elegantie. De lente/zomer reclamecampagne toont prachtige nieuwe zonnebrillen.

 


Salvatore Ferragamo’s nieuwste zonnebrilontwerp onderscheidt zich door een opvallende constructie die glamour combineert met ambachtelijke elegantie.

Dit moderne ronde model, een symbool van de ontwerpstijl van het Huis, is ontwikkeld op basis van continu onderzoeken en experimenteren. Het frame toont een evenwichtig balans van kleuren en materialen, hetgeen wordt benadrukt door het speciaal op maat gemaakte acetaat.

De voorkant van het montuur bestaat uit een lichte metalen structuur, met als verfijnd detail de goudmetalen filamenten die met de hand geplaatst zijn. Het oppervlak van de bril heeft een gepolijste, steenachtige allure die verleidelijk rond de glazen is afgewerkt. De brilveren zijn verfraaid met het met laser gegraveerde Ferragamo-logo.

Dit vrouwelijke en stijlvolle montuur wordt in de aanstaande reclamecampagne voor lente/zomer 2018 gepresenteerd als de belichaming van het onberispelijke vakmanschap en de nauwgezette aandacht voor detail van Ferragamo. Deze komt tot uiting in een unieke combinatie van verschillende materialen en kleuren. Verkrijgbaar in Black Grey Stone, Crystal Quartz, Brown Greige Stone en Brown Quartz.

Salvatore Ferragamo Eyewear wordt geproduceerd onder licentie van Marchon Eyewear, Inc, een van 's werelds grootste fabrikanten en distributeurs van correctiebrillen en zonnebrillen van hoge kwaliteit.

Auteur van het artikel : Salvatore Ferragamo
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA