gepubliceerd op: 28-01-2015
Het Salon du Chocolat
Foto: Neuhaus ©
 

KOM ONZE PRALINES PROEVEN TIJDENS HET SALON DU CHOCOLAT! ONTDEK DE WONDERE WERELD VAN NEUHAUS!

 

Ontdek tijdens het Salon du Chocolat de geschiedenis van Neuhaus en proef er onze sterpralines die ter plaatse gecreëerd worden door onze Maître Chocolatiers:

Caprice De Caprice is een praline die gecreëerd werd voor de Wereldtentoonstelling van 1958 in Brussel. Deze praline bestaat uit een artisanaal nougatinekoekje, opgevuld met verse room en vanille uit Madagaskar, omhuld door een heerlijk laagje Neuhauschocolade.

Cornet Doré De roots van de familie van Jean Neuhaus – oorspronkelijk ‘Casa Nova’- zijn Italiaans. Dat geldt ook voor de gianduja, een heerlijke bereiding met hazelnoten uit Piëmonte die we terugvinden in de ‘Cornet Doré’, één van de legendarische Neuhaus pralines.

Het Salon du Chocolat gaat door van vrijdag 6 tot en met zondag 8 februari 2015, in Paleis 1 van de Heizel in Brussel.

Auteur van het artikel : Neuhaus
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA