VERVOER & VERPLAATSING

MERKEN VAN PRESTIGIEUZE VOERTUIGEN

 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 

Rolls-Royce Motor Car Brussels


Rolls-Royce Motor Cars is de officiŽle invoerder van Rolls-Royce voor BelgiŽ en Luxemburg. Deze concessiehouder die gevestigd is op de Brusselsesteenweg 403 te Overijse, is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe voertuigen en zal zich in de toekomst ook toeleggen op de herstelling van de modellen die dateren van 2003 en van de huidige reeks.

Rolls-Royce Phantom

ď Strive for perfection in everything you do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design itĒ. Sir Henry Royce

De Rolls-Royce Phantom die in januari 2003 op de markt werd gebracht, staat niet alleen symbool voor de opleving van het merk, maar blijft steeds trouw aan zijn imago van de perfecte wagen.

De nieuwe Phantom is het resultaat van een intensief process van ontwerpen en technologische research dat bijna vier jaar in beslag heft genomen.

Rolls-Royce 100EX

Rolls-Royce ral vanaf 2007 een cabriolet produceren die gebaseerd is op het platform van de Phantom.

De 100EX is de eerste conceptwagen die door Rolls-Royce Motor Cars werd ontwikkeld sinds BMW in 1998 vertegenwoordiger van het merk is geworden.

Het ontwerp van de 100EX en de eerste originele keuze van de constructiematerialen zijn een weerspiegeling van de sterke Rolls-Royce traditie.


Rolls-Royce Dealer
 

Rolls-Royce Motor Car Brussels
Brusselsesteenweg, 403
3090 Overijse

Tel.: +32 2 686 04 76

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.rolls-roycemotorcars.com
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA