REIZEN NAAR HET BUITENLAND

 
 
 
 

BCD Travel

BCD Travel, marktleider in Belgi en Luxemburg wat betreft het beheer van zakenreizen, is ook uw gepriviligeerde partner voor vakantieplezier.

Dankzij een gepersonaliseerde service zowel voor bedrijven als voor particulieren, kan BCD Travel de meest diverse en exclusieve vragen van haar klanten beantwoorden. Een team van ervaren travel consultants met een hart voor reizen staan voor u klaar om uw reizen unieke en onvergetelijk te maken.

Kwaliteitsreizen

Alle tour operatoren kunnen worden geboekt bij BCD Travel dat zich vooral toelegt op kwaliteitsreizen. De opgedane kennis op het vlak van verre en exotische bestemmingen, culturele reizen of rondreizen aan het andere eind van de wereld is immers onbetwistbaar.

Een andere specialiteit van BCD Travel zijn de -la-carte reizen. In nauwe samenwerking met de klant wordt zijn/haar droomreis op maat ontworpen. Onze travel consultants geven de klant advies en gaan met hem/haar op zoek naar de beste oplossing. Samen werken ze een budget uit dat beantwoordt aan de verwachtingen van de klant.

Maatwerk -la-carte

BCD Travel biedt eveneens exclusieve reizen die in geen enkele andere brochure terug te vinden zijn. Het gaat vooral om rondreizen die uniek zijn en uitsluitend beschikbaar in het aanbod van BCD Travel.

Consultants

Een drietalige service (Nederlands, Frans en Engels), de wil om klanten tevreden te stellen en een grote beschikbaarheid kenmerken onze travel consultants. De positie van marktleider op het vlak van zakenreizen laat BCD Travel toe haar klanten de meest voordelige prijzen voor te stellen.

BCD Travel

BCD Travel
Mozartlaan 2
1620 Drogenbos

Tel.: +32 2 370 58 50
Fax: +32 2 331 12 01

Een e-mail sturen
Ontdek onze website : www.bcdtravel.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA