TIJDSCHRIFTEN

Brussels Mag


BEL is een platform voor ontmoeting en uitwisseling voor de Brusselse bedrijven van traditie. Het wil de gemeenschappelijke en individuele belangen van deze firmaís, die stuk voor stuk uitmuntendheid en passie nastreven, vergemakkelijken, creŽren en uitbouwen.

Waarom is het belangrijk om lid te zijn van B.E.L.?

U laat daarmee zien dat u deel uitmaakt van de grote familie van de luxe. U staat achter de waarden die B.E.L. verdedigt, zoals traditie, ambachtskunst, passie, uitmuntendheid, service, authenticiteit, savoir-faire en creativiteit.

Tegelijk bent u lid van een vereniging die de meest prestigieuze merken in de Belgische hoofdstad, tevens de hoofdstad van Europa, overkoepelt.

Luxe vertegenwoordigt een vorm van vrijheid. B.E.L. ziet het als een uitdaging om de meest opmerkelijke leidende figuren van de luxemarkt te verenigen.

Brussels Exclusive Labels staat ook voor twee uitgaven per jaar van het tijdschrift Brussels Mag, een echte rode draad voor onze huizen, uitgegeven in twee talen met een totale oplage van 35.000 exemplaren, verspreid via de groep Ventures en verkrijgbaar bij alle leden en partners.
   

Brussels Mag
Avenue Kersbeek 280
1190 Bruxelles


Een e-mail sturen
www.brussels-exclusive-labels.be

<< Vorige pagina
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA