INTERNATIONALE KRONIEKEN - LUXE EN PRESTIGE

Foto: Damesmode - Mode - Fashion luxe - Xandres ©


Xandres

X Line Herfst/ Winter 2014Xandres xline schrijft deze winter een sterk verhaal voor de zelfbewuste, volslanke vrouw die met volle teugen van het leven geniet en haar ronde vormen tot recht laat komen in een vrouwelijk silhouet. Haar elegantie is een uiting van savoir vivre en modegevoeligheid. Alleen het beste is goed genoeg voor haar. Zachte, hoogstaande materialen bieden comfort op gezellige winterdagen. Leuke details als juweelapplicaties op een cardigan of geprinte kantdessins voor een little black dress geven de nodige dosis raffinement en pit aan haar garderobe. Vakkundig gesneden coupes brengen een ode aan haar verleidelijke rondingen. Een voorbode van spannende ontmoetingen.

Voor haar ogen speelt zich een film af die ze nooit had durven dromen…

Bij Xandres xline ontmoeten vakmanschap, Belgische topkwaliteit en innovatie elkaar in steeds weer stijlvolle, luxueuze collecties voor vrouwen vanaf maat 42 tot maat 54. Xandres xline brengt pure silhouetten in luxueuze stoffen, met perfecte snits en dat in een vernieuwend en actueel kleurenpallet. Xandres xline maakt deel uit van het vooraanstaande Belgische modehuis Andres nv, gevestigd in Destelbergen. Het bedrijf verdeelt naast Xandres xline ook Xandres en Hampton Bays. Xandres xline wordt verkocht in meer dan 55 Belgische verkooppunten. Zowel in geselecteerde multimerkenboetieks als in eigen boetieks en online via www xandresxline.com.

 

Foto: Damesmode - Mode - Fashion luxe - Xandres ©

 
Reportage - Perberichten - Luxe en Prestige - Internationale kronieken - PrestigeGuide online inzet << Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA