DAMESMODE

PRET-A-PORTER

 
Damesmode Prêt-à-porter
 
Damesmode Prêt-à-porter
 
Damesmode Prêt-à-porter
 

Un Jour Ailleurs

 

Tussen knowhow en elegantie

Omdat het voor ons belangrijk is u het hele jaar lang voldoening te schenken, stellen wij al onze knowhow in dienst van uw vrouwelijke charme en elegantie. Ook nu weer blijft natuurlijke schoonheid samen met onze voorliefde voor elders de inspiratiebron voor onze collecties, om u voor iedere gelegenheid de perfecte look te bieden.

 

EEN ERKENDE KNOWHOW

Un Jour Ailleurs besteedt altijd bijzondere zorg aan de vervaardiging van de producten. Door onze veeleisendheid in de keuze van de stoffen, de kwaliteit van de afwerkingen en de pasvorm hebben wij erkende knowhow opgebouwd.

 

EEN NIEUW TOONBEELD VAN ELEGANTIE

Un Jour Ailleurs biedt vrouwen een betaalbaar, nieuw toonbeeld van elegantie waarmee zij waardering oogsten en onder alle omstandigheden zichzelf kunnen zijn.

 

HET SUMMUM VAN VROUWELIJKHEID

Het merk Un Jour Ailleurs heeft een open oor voor de vrouwen en voldoet aan hun behoeften om er zelfverzekerd en aantrekkelijk uit te zien, door harmonieuze en geraffineerde collecties die de vrouwen een natuurlijke schoonheid geven.

 

Un Jour Ailleurs

Un Jour Ailleurs

Ontdek onze verkooppunten

Ontdek onze website: www.unjourailleurs.com
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA