gepubliceerd op: 05-08-2018
Prada
Foto: Prada
 

L'Homme et La Femme Prada L'Eau

 

 

Bij het wegdromen naar de ideale zomerbestemming komen misschien geluiden en sensaties als eerste in gedachten naar voren. Het is een combinatie van warmte en verfrissende verkoeling: een verstuivende nevel over het hete witte zand, knisperend door droge velden naar een sprankelende rivier omgeven door groen, terwijl de zon door de bladeren schittert. Het is de eerste explosie van koele lucht binnenshuis op een warme zomerdag of de onverwachte temperatuursverandering onder een weelderige schaduwboom.

Dit zijn de texturen en temperaturen van frisheid, en de inspiratie voor de nieuwe Prada geuren: La Femme Prada L'Eau en L'Homme Prada L'Eau. De eerste geur en in de La Femme Prada en L'Homme Prada-lijn vertegenwoordigen een volledig spectrum van gevoel – zoals een volledig weekend weg, maar dan in een flacon – de Intense geuren zijn emotioneel intenser zoals een onverwachte romantische nacht. Ter vergelijking, is L'Eau als een helder een luchtige dag, waarin alles perfect duidelijk is.

In de nieuwe edities binnen de La Femme Prada en L’Homme Prada-lijn wordt het verschil benadrukt door een extra vleugje verfijning: in L’Homme Prada L’Eau, smelten Amber en Iris samen met rode Gember, Kardemom en Neroli, terwijl groene noten van groene Mandarijn, versterkt door Sandelhout, een nieuwe spanning introduceren. Dat juist de meest frisse tonen zo verslavend zijn, is zeldzaam in een geur. La Femme Prada L’Eau is een luchtige mix van groene Frangipanibloem en groene Mandarijnolie, een subtielere versie van de pittigere, fruitigere noten van zijn voorganger, maar dan met meer bloemblaadjes.

Zoals Miuccia Prada zegt: "Je vormt je een idee van La Femme Prada en L'Homme Prada, maar eigenlijk bestaan ze niet; er zijn er net heel veel van." Parfumeur Daniela Andrier, die de geuren samenstelt onder de creatieve leiding van inspiratiebron Miuccia Prada, ziet het zo: "Wanneer het startpunt het eindresultaat is – La Femme Prada en L'Homme Prada – biedt dit het ideale prisma om de rol die gender speelt binnen de reukervaring te onderzoeken en te heroverwegen". Of je nu zogenaamde mannelijke of vrouwelijke ingrediënten mixt, omwisselt, in laagjes opbouwt of er gewoon mee speelt, het uiteindelijke doel is altijd om de status quo te verstoren, clichés te doorbreken en nieuwe, onverwachte realiteiten te smeden.

Auteur van het artikel : Prada
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA