gepubliceerd op: 10-06-2018
Prada
Foto: Prada
 

Prada Black

 

 

Prada black, de eerste eau de parfum in de prada luna rossa-lijn, is gebaseerd op het gevoel van spanning dat je krijgt wanneer je een nieuwe kant van het dagelijkse landschap ontdekt in je eigen stad. De inspiratiebron kan worden beschreven als het moment van bezinning voordat je je in de onverzadigbare stad begeeft; het is die zalige ruimte tussen werk en ontspanning. Het is het moment waarop een drukke werkweek eindelijk voorbij is en de stad tot leven lijkt te komen.

Als een vurig centrum vol mogelijkheden en gevaren bruisen zachtere accenten over houtachtig amber voor een betoverend, bijna desoriënterend effect. De topnoten van de geur zijn energiek met bergamot en angelica, gevolgd door een hart met patchoeli en coumarine op stemmige basisnoten. De man die prada black draagt, wordt vaak omschreven als magnetisch. Een man die zoekt naar elegantie in elke situatie, hoe ongedwongen de intentie ook is.

De iconische rode band van prada luna rossa op de ondoorzichtige flacon wordt hier getransformeerd naar dimensionaal zwart, waartegen het scherp omlijnde witte logo sterk afsteekt. De naam van het parfum is eveneens wit : een sterrenbeeld tegen een matte hemel onder glas zo zwart en glanzend als diepe wateren in de nacht.

Auteur van het artikel : Prada
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA