VERVOER & VERPLAATSING

MERKEN VAN PRESTIGIEUZE VOERTUIGEN

 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 
Vervoer & Verplaatsing Merken van prestigieuze voertuigen
 

Porsche Centre BrusselsZEI U "UITMUNTEND" ?

Het woord 'uitmuntend' slaat niet alleen op het design van de showroom en de ruime parking of op de ideale ligging aan één van de invalswegen van Brussel, op luttele minuten van de Ring. Bij het Porsche Centre Brussels betekent 'uitmuntend' eerst en vooral continuïteit in dienstverlening, vanaf het onthaal van de klant tot aan de overhandiging van de autosleutels.

Service en competentie

Het team dat tot uw beschikking staat, kent zijn vak en bewijst wat exclusieve knowhow is. Uw Porsche is dus in goede handen! U hoeft trouwens maar één blik in de werkplaats te werpen om het met eigen ogen te zien. De werkplaats is geheel wit betegeld en is van een bijna klinische properheid. De werkplaats staat symbool voor perfectie, typerend voor het Porsche Centre Brussels. En dit gaat tot in de kleinste details, zoals bijvoorbeeld de toegang tot de werkplaats via een sas, beschut tegen weer en wind. Bovendien beschikt de dienst Wisselstukken en Accessoires over een welvoorziene voorraad, want we willen de leveringstermijnen tot een minimum beperken. In de wachtruimte ten slotte, staan een televisie, minibar en Internetaansluiting tot uw beschikking. Voor u betekent dit niet alleen een tijdwinst, maar ook een stukje comfort!

De beste plaats voor de beste keuze

De trotse eigenaar van een Porsche worden, is niet zómaar iets. Onze showroom is dan ook zodanig ontworpen dat alles op exclusiviteit is gericht. Deze ruime en lichte showroom is tevens het beste bevoorraad van heel België. U krijgt er antwoord op al uw vragen en ons hele tea staat tot uw beschikking om van dit zo belangrijke moment een select moment te maken. Naar het imago van de permanent geëxposeerde modellen, staat Porsche Centre Brussels symbool voor een geschiedenis die sinds meer dan 50 jaar met brio en passie wordt geschreven.

 

Porsche Centre Brussels

Porsche Centre Brussels
Grand Route, 395
1620 Drogenbos

Tel.: +32 2 371 79 59
Fax: +32 2 371 79 60

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.porschecentrebrussels.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA