DAMESMODE

PRET-A-PORTER

 
Damesmode Prêt-à-porter
 
Damesmode Prêt-à-porter
 
Damesmode Prêt-à-porter
 
Damesmode Prêt-à-porter
 

PARMENTIER


EEN EXCLUSIEVE BELGISCHE COLLECTIE

Parmentier is dé referentie in België voor pels, omgekeerd lam, kasjmier en met pels afgewerkte regenjassen.
Bij het ontwerpen van haar collectie is Parmentier al meer dan 45 jaar  trouw gebleven aan haar filosofie. Deze bestaat erin dat de kwaliteit van de authentieke natuurlijke materialen mee de schoonheid van het kledingstuk bepalen. Bovendien zijn de modellen altijd zo ontworpen dat ze jong en actueel zijn, maar ook dat  tikkeltje tijdloze sensuele schoonheid bezitten waardoor ze zeer lang het mooiste kledingstuk uit uw garderobe blijven.


Pels

De jonge, actuele modellen, de goede pasvorm, de authenticiteit van het natuurlijke materiaal en de superieure kwaliteit van de gebruikte pels overtuigen u bij de eerste pasbeurt. U voelt zich écht goed.


Omgekeerd lam al dan niet afgewerkt met pels


Dank zij het aangenaam lichte en soepele omgekeerd lam, de elegante en jonge belijning die verslankt, is het telkens weer genieten van de sierlijkheid en het comfort dat enkel een Parmentier creatie kan bieden.  Luxe waar u dagelijks plezier aan beleeft… jarenlang!


Kasjmier al dan niet afgewerkt met pels.

De kwaliteit, schoonheid en het lichte gewicht van de kasjmiermantels van Parmentier staan op een even hoog niveau als dat van de andere gebruikte materialen in de Parmentier collectie: aan de top.


Regenjassen al dan niet afgewerkt met pels

Door de jonge belijning en het gebruik van authentieke pelssoorten zoals sabelbont, chinchilla en zilvervos voor het afboorden, verschaffen deze Parmentier creaties een goed gevoel dat duidelijk zijn gelijke niet kent.


Service na verkoop

Parmentier herwerkt uw oude pelsstukken tot jonge, actuele ontwerpen of als pelisse in een regenjas. Kom vrijblijvend langs met uw oude pels in een van onze vijf verkooppunten voor meer informatie.

Christian Parmentier

PARMENTIER

Ontdek onze verkooppunten

Ontdek onze website: www.parmentier.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA