gepubliceerd op: 06-11-2019
Jean Paul Gaultier
Foto: Jean Paul Gaultier
 

Christmas Collectors

 

 

LE MALE EAU DE TOILETTE KERST COLLECTOR
De onweerstaanbare matroos, zo viriel en sexy als een toy-boy... Het zal een spectaculaire winter worden met Le Male Eau de Toilette van Jean Paul Gaultier! Schud met de Le Male sneeuwbol: het iconische glazen torso van dit herenparfum zit tussen de sneeuwvlokken en draagt een rood met wit gestreept onderhemd met een sjaal, ideaal voor de feestdagen! Le Male Eau de Toilette, zo viriel als sexy, is een geur die een onconventionele visie van de mannelijkheid biedt. Een oriëntaalse fougère herengeur met een zeer moderne sluier. Een Eau de Toilette met de onweerstaanbare kracht en frisheid van munt. Lavendel, die de gekende en comfortabele geur oproept van scheerschuim, wordt getransformeerd door de sensualiteit van vanille.

CLASSIQUE EAU DE TOILETTE KERST COLLECTOR
Een jeugdherinnering wordt een femme fatale... Het zal een spectaculaire winter worden met Classique Eau de Toilette van Jean Paul Gaultier! Schud met de Classique Collector sneeuwbol: de iconische glazen buste van dit damesparfum zit tussen de sneeuwvlokken en draagt een wit bevroren korset met sjaal, ideaal voor de feestdagen! Classique Eau de Toilette, de onweerstaanbare zoetigheid van oranjebloesem in combinatie met het krachtige afrodisiacum gember. De geur van rijstpoeder, een herinnering aan je jeugd, krijgt een  vernieuwende draai met de zachte kracht van vanille in deze onweerstaanbare damesparfum van Jean Paul Gaultier. Classique is een bloemig oriëntaalse geur die tegelijkertijd verleidelijk, warm en romig is. Laat je tijdens de feestdagen verleiden door de aantrekkingskracht van dit iconische damesparfum.

SCANDAL EAU DE PARFUM KERST COLLECTOR
Het wordt een spectaculaire winter dankzij Jean Paul Gaultier en de Scandal Eau de Parfum Collector sneeuwbol! Schud de Scandal Eau de Parfum Collector sneeuwbol en zie hoe de iconische benen van het damesparfum Scandal tevoorschijn komen door de sneeuwvlokken in haar rode gestreepte sokken, ideaal voor de feestdagen. De damesgeur Scandal is een overdosis van plezier. Een heerlijk frisse honing gecombineerd met de elegantie van gardenia en patchoeli voor een verslaving die zeer Jean Paul Gaultier is. Scandal van Jean Paul gaultier, het elegante aura dat zij achterlaat in het voorbijgaan wordt geprikkeld door de feestelijke sfeer van de ondeugende buurten van Parijs. Het is meer dan een vleugje frisse lucht, het is een vleugje vrijheid! Een ideale damesparfum, een verrukkelijke en frisse honing met de overheerlijke en sensuele geur van gardenia en bloedsinaasappel. In combinatie met patchoeli wordt de honing sensueel en scandalous!

Auteur van het artikel : Jean Paul Gaultier
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA