gepubliceerd op: 01-10-2019
Carolina Herrera
Foto: Carolina Herrera
 

CAROLINA HERRERA TOONT HAAR MEEST MYSTERIEUZE EN INGENIEUZE KANT IN DE NIEUWE GOOD GIRL COLLECTOR EDITION DOT DRAMA

 


Carolina Herrera New York lanceert Good Girl Dot Drama Eau de Parfum, een nieuwe Collector Edition geïnspireerd door het iconische polkadotpatroon. De flacon is een exclusief ontwerp dat tot stand kwam in samenwerking met Karlie Kloss

De nieuwe collector edition Good Girl Dot Drama Eau de Parfum laat ons de slimste, meest onverschrokken, mysterieuze en onweerstaanbare kant van Good Girl omarmen, het succesverhaal waarmee het in 2016 allemaal begon in de parfumwereld. De nieuwe editie is geïnspireerd op het gedurfde polkadotpatroon – de zwart-witte stippen, een van Carolina Herrera's handelsmerken – en draagt de handtekening van model Karlie Kloss, het gezicht van de geur.

"Intelligentie en ondeugendheid geven kracht en maken je vrouwelijk. Het zijn inspirerende eigenschappen. Leiding geven en vrouwelijk zijn – het kan allebei. We moeten kracht putten uit onze vrouwelijkheid. Voor mij was deze speciale editie essentieel, als een ode aan de dualiteit in de vrouw", zegt Carolina Herrera de Baez, creative director Fragrances.

De nieuwe flacon heeft veel polkadots, want welk patroon is ondeugender en veelzijdiger dan deze gedurfde, iconische stippen? Sinds haar debuut in 1981 vertrouwt Carolina Herrera op de kracht van de leuke, ronde stippen. Ook de parfumgeschiedenis van het huis is geschreven in een zwart-wit motief. De polkadot was al aanwezig op de eerste geur, Carolina Herrera van Carolina Herrera (1988), een instant hit die miljoenen mensen over de hele wereld blijft fascineren. Sindsdien heeft Carolina Herrera nog vaak teruggegrepen naar dit archetypische element voor haar geuren. 
 

Auteur van het artikel : Carolina Herrera
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA