gepubliceerd op: 25-08-2019
Paco Rabanne
Foto: Paco Rabanne
 

Hoe de beste zijn - Alles durven. Altijd. Een doel hebben. Onmiddellijk.Het naar je hand zetten. Briljant. En enkel jezelf gehoorzamen.

 

 

Haar parfum
Het leven is enkel pikant… Als het de smaak en de roes van het succes heeft.En net dat parfum verschaft ultiem genot.
  
Het eerste chypre-parfum van Paco
In samenwerking met Anne Flipo – ontwerpster van Lady Million – heeft Jean-Christophe Hérault (IFF) een moderne chypre-versie uitgewerkt. Een krachtige en gesofisticeerde chypre-architectuur met patchoeli als stevige zuil. De harmonie: een magnoliabloem ondergedompeld in de geuren van een bijzonder bedwelmende cognac. Uitgesproken vrouwelijk. Sexy. Heerlijk ondeugend.

Nieuw verhaal
Een aparte structuur die twee sterke wetten van Lady Million herinterpreteert. Oranjebloesem, het DNA: in Lady Million belichaamde deze geur een weelderige frisheid. Hier wordt de bloem uitgespeeld in zijn sprankelende citrustonaliteit (neroli essence) om iets dierlijks en licht fruitigs te krijgen met het osmanthus-absolue. Patchoeli: ontdaan van zijn aardse facetten brengt de noot “witte patchoeli” een zwoele houtvibratie die omhuld wordt met witte musk.

TWEE TEGENGESTLEDE AKKOORDEN DIE ECHOEN
Fonkelende,ultra-gefacetteerde bloesem
Helder magnoliakristal. Frisse bloemblaadjes. Oranjebloesem en osmanthus-absolue met leder/abrikoos nijgingen. Warme, sensuele harttoon. Bloemige overvloed vóór weelderige sensatie.

Cognac addiction
Kracht van patchoeli op musk-effect. Sappige likeuraccenten van Gold cognac. Gekonfijte mirabel die flirt met overdosis. Materie, spoor. En bedwelmende sensatie.

Auteur van het artikel : Paco Rabanne
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA