JUWELEN & SIERADEN

HAUTE JOAILLERIE

 
Juwelen & Sieraden Haute joaillerie
 
Juwelen & Sieraden Haute joaillerie
 
Juwelen & Sieraden Haute joaillerie
 
Juwelen & Sieraden Haute joaillerie
 

Carigi

EEN VISIE
Carigi is het geesteskind van Guy Van Malderen, van oorsprong diamanthandelaar en liefhebber van al wat mooi en verfijnd is. Het was deze passie die dhr. Van Malderen overtuigde om de stap te zetten naar de kunst van de ďHaute JoaillerieĒ. De algemene commercialisering van de productie en het veelvuldig kiezen voor kwantiteit boven kwaliteit in de sector, deed hem realiseren dat er een vraag was naar een juweliershuis waar alleen met de hoogste maatstaven zou worden geproduceerd. Een huis dat zocht naar perfectie in al haar creaties, en waar alleen zou worden gewerkt met een topkwaliteit stenen en met de beste vaklui in Antwerpen, een huis dat zou uitgroeien tot ďHet Huis van CarigiĒ. Het is deze visie die Carigi transformeerde tot de fabrikant van Haute Joaillerie die het vandaag is.

VAKMANSCHAP
Buitengewoon vakmanschap is verweven met de collectie van Carigi, het is het kenmerk van het huis. Van het eerste ontwerp tot het uiteindelijke meesterwerk, vakmanschap is de rode draad in het bedrijf. Carigi staat bekend voor het combineren van de knowhow, de technische vaardigheden, het talent en de innovatie in al haar creaties. De vaklui die werken voor Carigi hebben daarvoor alle nodige kwaliteiten, maar beschikken ook over een passie en een motivatie, nodig om een juweel naar een hoger niveau te tillen. Elk aspect van een Carigi juweel is gecreŽerd met geduld en discipline, altijd op zoek naar die perfectie.

ONTWERP
De ontwerpers bij Carigi laten zich inspireren door het leven, door een steeds veranderende wereld, door wat hen elke dag weer omringd, en bovenal, door diamanten. Bij Carigi vindt men dat belangrijke stenen altijd belangrijk moeten blijven, en een fantastisch sieraad verdienen, dat als het ware als een soort podium dient, van waaruit deze edelstenen kunnen stralen. Dit kan een hedendaags klassiek stuk zijn, opgebouwd rond een unieke steen, maar ook een uitdagende creatie waar zelfs het kleinste detail essentieel is voor de balans van haar schoonheid. Maar bij elk ontwerp wordt er onvermoeibaar doorgewerkt, om een zekere elegantie te creŽren, een zekere aura die tot het hart van haar aanbidder spreekt.

Daarnaast is Carigi trots om een dienst te kunnen aanbieden die de ware betekenis van op maat ontwerpen definieert. Dit is een continu proces van overleg en discussie, van het leren begrijpen van iemands gevoel en wensen, om uiteindelijk deze emotie te realiseren in een meesterwerk die de persoonlijkheid van de toekomstige eigenaar weerspiegelt.

TOEKOMST
Momenteel bestuurt Guy Van Malderen Carigi samen met zijn twee zonen, die zijn passie voor perfectie hebben geŽrfd. Om het doel van zijn stichter verder te zetten, en om zijn klanten nog beter te kunnen bedienen, besloot de familie dat het tijd was voor een volgende stap. Daarom werd er in April 2011 een gloednieuwe showroom geopend in Knokke-Zoute, een mijlpaal in de geschiedenis van Carigi.† De showroom weerspiegelt dezelfde waarden als waar het huis graag voor staat: klasse, afwerking, naturel, elegantie....

Carigi

Carigi
Kustlaan 183
8300 Knokke

Tel.: +32 50 625 700

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.carigi.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA