gepubliceerd op: 21-11-2019
Nina Ricci
Foto: Nina Ricci
 

Laat je verleiden door Les Belles de Nina met de limited edition XMAS Collectors

 


Herontdek de magische wereld van Les Belles de Nina met deze feestelijke Limited Edition van het Nina Eau de Toilette damesparfum van Nina Ricci, nu tijdelijk met een glinsterende en gouden afwerking. Personaliseer je favoriete appel met de exclusieve versieringen naar het design van Ana Strumpf. Laat je verleiden door de sprankelende frisheid van het Nina Eau de Toilette parfum.

Probeer de iconische appel, met een heerlijk fruitig en bloemige parfum. Calabrische citroen en limoen van Caïpirinha verweven zich met elkaar in een dubbelzinnige frisheid. Crèmige gardenia wikkelt zichzelf in een overheerlijke sluier van appel. Tenslotte wikkelt het cederhout zich in de zachte liefkozingen van witte muskus. Een delicate en stralende sensualiteit.

Voor deze limited edition collector van Nina Eau de Toilette is de onweerstaanbare rode appel bedekt met een fijne gouden glitter. Personaliseer je appel met de versieringen die je kan vinden in elke Nina Limited Edition Collector.

Nina - Eau de Toilette Christmas Collector  50ml - 75,00€

Auteur van het artikel : Nina Ricci
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA