gepubliceerd op: 16-03-2015
Neuhaus
Foto: Neuhaus ©
 

KLEURIGE EITJES TROEF MET PASEN! Kleurige gevulde paaseitjes en handgemaakte Neuhaus creaties zorgen voor een overheerlijke Pasen!

 

NIEUW! Sprankelend paaseitje
Dit nieuwe paaseitje van melkchocolade met een verrassend knapperige vulling van sprankelende pralinť en nougat vult de reeks van 15 kleurige paaseitjes aan.

NIEUW! Luxe geschenkdoos
Neuhaus staat gekend om zijn prachtige geschenkverpakkingen. Voor Pasen creŽerde de chocolatier een prachtige ovalen geschenkdoos met een speels kleurenpatroon en gouden accenten die u kan personaliseren op maat van uw familie en vrienden.

Exclusieve artisanale eieren
Het meesterwerk in de paascollectie is het exclusieve artisanale paasei. Dit unieke ei is volledig handgemaakt en heeft een overheerlijk omhulsel van nougatine met een dun laagje gianduja en is gedecoreerd met pure chocolade en giandujakrullen. Deze juweeltjes kunnen gevuld worden met een breed assortiment pralines of gevulde paaseieren.

Kleurrijke paasgeschenken
Neuhaus biedt voor ieder wat wils in zijn paascollectie: geschenkdoosjes met paaseitjes, ballotins in een paas-jasje, een metalen ei met 18 eitjes en een uitgebreide keuze aan holle figuren.

De paascollectie van Neuhaus is verkrijgbaar in alle Neuhaus-boetieken.

Auteur van het artikel : Neuhaus
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA