GASTRONOMIE & HOTELWEZEN

CHOCOLATIERS

 
Gastronomie & Hotelwezen Chocolatiers
 
Gastronomie & Hotelwezen Chocolatiers
 
Gastronomie & Hotelwezen Chocolatiers
 

Neuhaus

Neuhaus, 150 jaar passie voor chocolade

150 jaar geschiedenis in een oogopslag

Jean Neuhaus kwam in 1857 vanuit uit Zwitserland aan te Brussel en vestigde zich in de Koninginnegalerij te Brussel.
De chocoladefabriek evolueerde binnen de familie en in 1912 vond Jean Neuhaus, de kleinzoon van de stichter, de eerste gevulde chocoladebonbon uit. Hij doopte haar « Praline » en het succes was een feit. Enkele jaren later vond zijn vrouw de « Ballotin » uit, het doosje waarin de pralines smaakvol kunnen worden verpakt.

In 2007 staat die traditie nog steeds hoog in het vaandel bij Neuhaus, waar bepaalde recepten van in het begin van de 20ste eeuw vandaag de dag nog altijd in gebuirkzijn. Als chocoladefabrikant ontwikkelt Neuhaus onophoudelijk nieuwe recepten, vormen en smaken met respect voor de kwaliteit en voor de 150 jaar traditie.

Het nieuwe boetiekconcept

Voor haar 150-jarig bestaan stak Neuhaus zich in een nieuw kleedje.  De firma richtte haar boetieks in met de kleuren kastanjebruin en koraalrood en er werden edele materialen gebruikt. Zo werd een sfeer gecreëerd van chocolade en luxe met een dynamische en hedendaagse toets.

De nieuwe huisstijl kan u van nu af aan bewonderen in de boetieks op de Zavel, de Jordaanplaats / Sofitel, de Louisalaan, de Guldenvlieslaan en de Naamse Poort te Brussel en in onze winkelpunten te Knokke, Antwerpen, Oostende en Tokio.
Het nieuwe concept zal binnenkort terug te vinden zijn in de andere boetieks van het netwerk.

De Producten

Caprice, Tentation, Bonbon 13, Cornet doré, Criolo, Astrid, Apothéose, Prestige,…
deze wondere namen zijn die van de sterpralines van Neuhaus. Ze hebben het voorrecht om door iedereen bij naam gekend te zijn.
Het Neuhaus assortiment stelt een uitgebreide keuze van pralinés, crème fraîches en ganaches met een mooie afwisseling van smaken en vormen voor.
In functie van de seizoenen en de creativiteit versterken beperkte edities het assortiment.
Als uitvinding van Neuhaus, heeft de praline nog steeds een belangrijke plaats in het gamma van Neuhaus-producten. Daarna biedt de Chocolatier eveneens een brede waaier van producten met chocolade en confiserie. De trefwoorden op dit gebied zijn kwaliteit en creativiteit. Grootste zorg wordt gedragen voor de uitwerking van de recepten, de selectie van de ingrediënten en hun voorbereiding.

De amateurs kunnen de Neuhaus-producten in een 100-tal winkels in België en in meer dan 1500 wereldwijd ontdekken of herontdekken.

Neuhaus

Neuhaus

Ontdek onze verkooppunten

Ontdek onze website: www.neuhaus.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA