gepubliceerd op: 18-08-2016
Neuhaus
Foto: Neuhaus ©
 

Vier nieuwe pralines, een ode aan noten van uitstekende kwaliteit, vormen de wintercollectie van Neuhaus. Ontdek de perfecte combinatie van een praliné à l’ancienne op basis van noten uit de mooiste regio’s ter wereld en de intensiteit van donkere chocolade of de smeuïgheid van melkchocolade. Ingrediënten van topkwaliteit en met een rijke traditie: twee waarden waar Neuhaus veel belang aan hecht, verenigd in een tijdelijke collectie.

 


Hazelnoot uit de regio van de Zwarte Zee
Een praliné à l’ancienne met gekaramelliseerde hazelnoten uit Piëmonte, gehuld in een laagje donkere chocolade en met een hele hazelnoot als afwerking.

Pecannoten uit Texas
Een praliné à l’ancienne met gekaramelliseerde pecannoten uit Texas, gehuld in een laagje melkchocolade en met een hele pecannoot als afwerking.

Amandelen uit Californië
Een praliné à l’ancienne op basis van gekaramelliseerde amandelnoten uit Californië, gehuld in een krokant jasje van melkchocolade, versierd met een volledige amandel.

Deze tijdelijke collectie is beschikbaar in alle Neuhaus-boetieks vanaf midden september tot aan het einde van het jaar.

Auteur van het artikel : Neuhaus
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA