gepubliceerd op: 25-11-2015
Neuhaus
Foto: Neuhaus ©
 

Neuhaus heeft het “Atelier de Neuhaus” geopend in de prestigieuze “Koninginnegalerij”, een plaats vol geschiedenis voor het merk.

 

 

In deze nieuwe ruimte die gewijd is aan vakmanschap, bereidt een Maître Chocolatier voor je ogen chocoladerepen, mendiants, koekjes en andere lekkernijen. Omdat alle producten ter plaatse klaargemaakt worden, zal onze Maître Chocolatier met plezier je favoriete reep of mendiant bereiden, met het gedroogde fruit dat jij verkiest.

Neuhaus heeft ook een collectie luchtige en smeuďge chocolademousses ontwikkeld. De collectie omvat vier verschillende smaken: witte chocolade met vanille uit Madagaskar, melkchocolade, zwarte chocolade en praliné met hazelnoten uit Piemonte. En de kers op de taart - letterlijk dan - is dat je je eigen topping kan kiezen!

Afspraak in het “Atelier de Neuhaus” voor een moment vol chocoladegenot.
Het “Atelier de Neuhaus” is elke dag geopend van 11 u. tot 18 u.

Auteur van het artikel : Neuhaus
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA