gepubliceerd op: 09-03-2017
Neuhaus
Foto: Neuhaus ©
 

Neuhaus kan zijn artisanale karakter volledig uiten in zijn Paascollectie! Met een adembenemend handgemaakt paasei van 10kg, artisanale eieren van 500g tot 1kg en tal van holle figuren, wordt dit Paasfeest een heerlijk feest voor groot en klein!

 


NIEUW! Adembenemend artisanaal paasei
Het pronkstuk van de Paascollectie weegt maar liefst 10kg en is volledig met de hand gemaakt! Deze exclusieve creatie bestaat uit donkere chocolade met daarin een paasei uit nougatine op een voet van donkere chocolade met gepofte rijst.    

NIEUW! Holle paaseieren met krokante toets      
Om de handgemaakte holle figuren nóg aantrekkelijker te maken, worden er aan drie holle paaseieren extra ingrediënten
toegevoegd: het donkere paasei krijgt stukjes fijngemalen amandelen uit Californië, het paasei uit melkchocolade krijgt een krokante toets van brésilienne (geroosterde en gekaramelliseerde amandelnoten) en bij het paasei uit witte chocolade zorgt gepofte rijst voor een krokante textuur. Deze inclusies worden enkel toegevoegd aan de paaseieren van 45g.

NIEUW! Paasei Karamel en amandelpraliné  
Onze Maître Chocolatier, creëerde voor het eerst een paaseitje met een dubbele vulling die zorgt voor een extra smaakbeleving.
De ene helft van het eitje is gevuld met een heerlijke amandelpraliné van amandelen uit Californië, de andere helft bevat een huisgemaakte karamel met zeezout van Guérande.

Gekleurde geschenken voor Pasen
Als het Pasen is, denkt Neuhaus echter niet alleen aan het smulplezier van de kleintjes, maar ook aan dat van de groten. Van
ballotins in ludieke verpakkingen tot geraffineerde geschenkdozen: we hebben voor ieder wat wils.

De Paascollectie zal beschikbaar zijn in de Neuhausboetieks vanaf 20 maart 2017.

Auteur van het artikel : Neuhaus
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA