gepubliceerd op: 18-01-2016
Neuhaus
Foto: Neuhaus ©
 

Ontdek onze Valentijnscollectie vanaf 25 januari 2016 in de Neuhaus-boetieks

 

 

Voor deze speciale gelegenheid heeft de Maître Chocolatier van Neuhaus twee overheerlijke nieuwe hartvormige pralines ontwikkeld. Elk hartje bevat twee verschillende vullingen die bij het degusteren samenvloeien. Een hartje van pure zwarte chocolade gevuld met een coulis van passievruchten en een praliné van cookies. Het hartje uit melkchocolade is gevuld met een knapperige praliné met feuilletine en een licht gezouten karamel d’Isigny. Twee nieuwe hartenpralines om duimen en vingers af te likken!

Dit jaar creëerde Neuhaus verrassende geschenkdozen met 3D-design voor een ludieke Valentijnscollectie. De hartjes lijken zich van de geschenkdoos los te maken en weg te vliegen als vlinders. Deze prachtige hartvormige dozen worden gevuld met onze speciale Valentijnspralines of met andere sterpralines. Verkrijgbare modellen: voor 2 pralines (€ 6), voor 14 pralines (€ 23) en voor 28 pralines (€ 39).

Maak je liefde kenbaar door een zoet woordje aan je geliefde! Neuhaus biedt een schriftje aan waarin je een persoonlijke boodschap kan schrijven. (Prijs: € 5 bij aankoop van chocolade, € 8 afzonderlijk verkocht).

Auteur van het artikel : Neuhaus
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA