DAMESMODE

CITY SPORTSWEAR

 
Damesmode City sportswear
 
Damesmode City sportswear
 
Damesmode City sportswear
 

NATAN EDITION 5

NATAN Edition 5 gaat uit van een eigentijds idee van de actieve vrouw, die reist, beslissingen neemt, handelt en die droomt van een kledingstuk te vinden voor overdag dat haar dynamische stijl bevestigt. De kleuren en de silhouetten vertalen de vrouwelijkheid en het beeld van een collectie waarvan men trots is de naam te dragen. NATAN Edition 5 is de vijfde lijn van Natan die de lijnen Natan Couture, Natan Edouard Vermeulen, Natan
Collection en Natan+ aanvult.

Ingewijd door Edouard Vermeulen, ontvouwt ze zich in jurken, rokken, jasjes, broeken, regenjassen en tricot, in een sportief chic variant waar het idee van elegantie zich kruist met de soberheid waar het merk voor bekendstaat.

Een frisse wind waait door deze Natan lijn die sinds kort "NATAN Edition 5" genoemd wordt

We kenden haar onder de naam "Natan Jeans", maar de ontwikkeling van "chaîne et trame" stuks: rokken, jasjes, broeken en regenjassen nodigden Edouard Vermeulen uit haar te herdopen. Voortaan zal ze, "NATAN Edition 5" heten, een referentie die de weg naar de perfectie verderzet voor een collectie die een nieuw imago in de trend "city sportswear" draagt, zoals verlangd door de fervente aanhangers van het merk.

Waarom Edition 5? Omdat dit de vijfde lijn van Natan is, na Natan Couture, Natan Collection, Natan Edouard Vermeulen en Natan+. Men moest het idee van een collectie voor overdag nastreven, gerealiseerd met een zorg voor modernisme en de verjonging van het merk.

Laten we haar even van kortbij bekijken :

Frisheid en eenvoud domineren de collectie "NATAN Edition 5", met een kleurenpalet dat gaat van natuurtinten tot wit, via bleekgrijs, mastiek, cement, parel, geïriseerd zilver, onderstreept met mat/blinkend contrasten.
De sterk bestudeerde afwerking van de jasjes en mantels is herkenbaar aan de ton sur ton biesjes die de zomen van de jasjes afwerken en de fijne riemen die verborgen of net zichtbaar rond de taille slingeren. Voor de fijne tops heeft de ontwerper zich geamuseerd met gedurfde kleine stipjes en met chantilly kant die de gewilde androgyne allures van deze collectie enigszins doorbreken. De silhouetten zijn nauw aansluitend: kokerbroeken worden iets te lang gedragen onder verlengde bloezen of fijne tops in jersey met overbloezend effect. De hemdjurken, verfraaid met passementerie, en de lange cardigans refereren aan de tedere vrouwelijkheid die Natan zo typeert.

Deze collectie, minimalistisch en uiterst geraffineerd tegelijk, baadt in een "sportive chic" sfeer waarmee elke actieve en elegante vrouw zich in haar vrije tijd graag wil identificeren.

 

Natan

NATAN EDITION 5
Chaussée de Wavre, 950
1040 Brussels

Tel.: +32 2 219 52 94
Fax: +32 2 219 54 09

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.natan.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA