DAMESMODE

PRET-A-PORTER

 
Damesmode Prêt-à-porter
 
Damesmode Prêt-à-porter
 
Damesmode Prêt-à-porter
 

NATAN

FASHION SUMMER

Edouard Vermeulen zegt het zelf: “2011 wordt het begin van een nieuw tijdperk waarin waarheid, ethiek en esthetiek primeren. Een crisis gaat altijd gepaard met de terugkeer van echte waarden; al het overbodige verdwijnt.” Dat is ook de directe boodschap achter deze collectie: toegeven aan de drang om jezelf te plezieren, met kledingstukken die elke vrouw op haar mooist tonen. De collectie onderging een verjongingskuur en straalt frisse elegantie uit. Iedere vrouw kan zichzelf vinden in de vlot vallende, volmaakt geknipte modellen die aan het brein van Edouard Vermeulen ontsproten. Eens te meer zien we hier een hecht team aan het werk. Daardoor kan Natan zichzelf ook elk seizoen weer vernieuwen en toch zijn onnavolgbare signatuur behouden. Het team van stylisten realiseerde samen met Edouard Vermeulen een opvallende collectie met onverwachte kleurencombinaties, mat en glanzend, samengebracht tot een schitterend geheel met accessoires. Luchtige jurken met een duizelingwekkend rugdecolleté stralen toch een zekere kuisheid uit; we zien texturen in laagjes, gedrapeerd en loshangend, naast asymmetrische lijnen die het figuur optimaal tot zijn recht doen komen: de materie wordt beweging. De filosofie van deze “lente volgens Natan” ademt zuiverheid uit, maar met een flinke dosis fantasie. Volants en plissés, karig gedoseerd over het silhouet, benadrukken de drang naar dynamiek in de eenvoud.

De tijden zijn veranderd. Vrouwen willen niet langer investeren in galakleding die ze hooguit twee keer per jaar zullen dragen. Het talent van de ontwerpers van Natan is dat zij erin geslaagd zijn galakledij te vertalen naar zeer draagbare kleding. Het beeldige trapeziumjurkje in een zilverkleurige stof met een vlechtpatroon van exotische bloementakken kan elke moderne klassevrouw bekoren. Zij draagt er een bijpassende mantel in jaren ’60-stijl bij, gevoerd met koraalrood satijn. Romantisch en gedurfd tegelijk.

Alle collecties van Natan zitten op één lijn: zij vormen een samenhangend geheel. Elk kledingstuk kan met een ander stuk uit de collectie worden gecombineerd. Alles vloeit samen in één vrouw: verschillende generaties. Verschillen worden uitgevlakt: “Natan is Natan, naar hartelust te combineren zoals de drager het wil ” is de boodschap voor, Lente 2011.

Natan

NATAN

Ontdek onze verkooppunten

Ontdek onze website: www.natan.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA