INTERNATIONALE KRONIEKEN - LUXE EN PRESTIGE

Foto: Luxury - Mode Fashion - Parmentier ©


Parmentier

Twee nieuwe pelssoorten in ‘casual chic’ collectie van Parmentier


Voor de herfst/winter 2015-2016 brengt Parmentier een stijlvolle casual chic collectie, waarin twee nieuwe pelssoorten – wezel en lynxkat - de blikvangers zijn. De klassieke silhouetten kregen een sportieve nuance aangemeten, waardoor de mantels, stola’s en poncho’s zowel passen bij casual, als bij feestelijke gelegenheden.
Het Huis Parmentier is sinds 1962 gespecialiseerd in kwalitatieve bovenkleding van luxueuze materialen als pels, omgekamd leer, daim, kasjmier en regenzijde. Het komende najaar wordt de focus gelegd op elegant-sportieve looks met laag ingezette mouwen en rechte modellen. Els Tibau, model en presentatrice, en haar partner Jurn Decleer zijn ook dit seizoen de gezichten van de nieuwe lijn.

Wezel en Lynx
Twee nieuwe pelssoorten maken dit seizoen hun opwachting. Een eerste is wezel, geselecteerd om z’n speciale bruin-beige tint en comfort. Deze pels is uitzonderlijk licht en aangenaam om te dragen.

Elke dag casual chic
Naast vesten en mantels brengt de nieuwe herfst-wintercollectie ook stola’s en poncho’s die de verfijnde vrouw op een gracieuze manier verwarmen. Eén van de trends die we in het uitgebreide gamma terugvinden, zijn stukken die minder getailleerd zijn. Dit resulteert in rechte modellen die gecombineerd kunnen worden met een elegante riem. Enkel de korte, geklede vestjes blijven sterk getailleerd, en laag ingezette mouwen blijven trend. De creaties variëren in lengtes van 55 tot 105 centimeter.

Nieuw in het gamma is de combinatie van pels en gabardine. Zo worden bijvoorbeeld sportieve vesten in zwarte persianer afgewerkt met mouwen in gabardine. De klassieke capes met afboordingen in pels kregen nu ook zakken ingewerkt die voor een meer casual uitstraling zorgen.

Let it rain!
De regenjassen van Parmentier bestaan uit een regenzijde in bleekbruine tinten. De mouw- en halskragen van de vederlichte mantels met zijdeglans zijn samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde pelzen. De uitneembare voeringen zorgen voor optimale isolatie.
Gabardine op basis van wol is een exclusieve, weerbestendige en ademende stof, die zeer aangenaam om te dragen is. Deze jassen in standaardkleuren (antraciet, beige of zwart) zijn eveneens afgeboord met bijpassende pelzen en hebben uitritsbare voeringen.

De klassiekers
Nerts van topkwaliteit is er in de natuurlijke kleuren, van zwart over wildkleur naar bleekbruin. Ook parel- en zilverkleurige nerts behoren tot de nieuwe lijn.
Bij de standaardkleuren zwart, grijs en bruin, komt voor de persianer “Olive sheen”, de nieuwe tint met prachtige groen-gouden nuances. Het exclusieve Russisch sabelbont Barguzine heeft prachtige kleurschakeringen, van donkerbruin tot goud.
Omgekeerd lam met fijne daimstructuur is uiterst soepel en licht en wordt in diverse tinten verkocht: bruin, donkerblauw, grijs en speciale kleuren zoals “Moonlight“ en “Olivesheen”. Het omgekeerd lam wordt afgewerkt met een andere pelssoort, waardoor het een nóg exclusievere uitstraling krijgt.

Fijn kasjmier is dicht en stevig geweven waardoor deze stof lichter en toch warmer aanvoelt dan wol. De luxueuze glans is een natuurlijk extraatje. Beschikbaar in beige en grijze tinten, afgeboord met bijpassende pelssoorten.

 

Foto: Luxury - Mode Fashion - Parmentier ©

 
Reportage - Perberichten - Luxe en Prestige - Internationale kronieken - PrestigeGuide online inzet << Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA