INTERNATIONALE KRONIEKEN - LUXE EN PRESTIGE

Foto: Fendi


Fendi

Collectie Zonnebrillen 2011


FENDI's gloednieuwe Eyewear-collectie voor 2011 wordt gekenmerkt door elegante designs, luxueuze materialen en subtiele accenten. Bij de nieuwe zonnebrillen wordt vakkundig ontwerp benadrukt door architectonische hoekvormen aan de voorzijde van het montuur. Het gepolijste logo met de dubbele 'F' op de veren is voorzien van een verfijnd patroon van ruitvormen in reliŰf. Het Fendi Peek-A-Boo-model is ge´nspireerd op de nieuwste handtas in de Fendi-collectie en straalt dezelfde elegantie en innovatieve vormgeving uit. De extravagante modellen kennen een accentuering met penseelstreken en rijke tinten. Of glanzende veren met bedeltjes. Door de zuivere vormgeving en aandacht voor detail staat modehuis Fendi synoniem voor ultieme luxe, superieure kwaliteit en uitmuntend vakmanschap.

FS5135R. De FS5135R kan in zijn totaliteit als een ontwerpconcept worden gezien. De facetdetails op de voorkant van het montuur en deveren zijn ge´nspireerd op de gehoekte lijnen van een ruitvorm. Het patroon van edelstenen waarmee de in elkaar grijpende dubbele 'F' van het Fendi-logo op de veren is bezet, vormt een afspiegeling van de architectonische lijnvoering. De in klassiek zwart of parelbruin verkrijgbare FS5135R geeft het vierkante glamourmontuur een extravagante allure.

FS5136. Het fijne bedeltje aan de veren geeft de FS5136 een jeugdige flair. In het bedeltje is een ster te zien als symbool voor de vijf zussen en de vijf pilaren. Een model dat met zijn volumineuze, 'pillowed' vierkant montuur in de kleur zwart, grijsblauw, kristalwit, havannagroen of paars/roze, een ware zinbegoochelende uitstraling heeft.

FS5148. De wachtlijst voor de aanschaf van de gewilde Fendi Peek-A-Boohandtas is inmiddels legendarisch. Trendsetters in de mode azen vol ongeduld op deze vakkundig ontworpen, chique handtas, die achter de in het oog springende gesp een kijkje in de tas biedt. Deze handtas vormde de inspiratiebron voor de FS5148, met zijn opvallende wenkbrauwvorm van hoogwaardige kunststof die de bril het effect van een opgetrokken wenkbrauw geeft. Het idee van de herkenbare gesp keert terug op de veren, die verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, bruin marmer, blauw of bordeaux.

FS5126. Met de imposante afbeelding van een januskop op de veren maakt de FS5126 een overtuigende indruk. De kop met de twee gezichten staat voor de gelijktijdige blik op verleden en toekomst en vormt als zodanig een elegant accent waarmee de twee-eenheid van het modehuis Fendi wordt verbeeld. De januskop staat opvallend afgebeeld aan de buitenzijde van de veren, terwijl het Fendi-logo met de dubbele 'F' aan de binnenzijde is te zien. De soepele lijnen vleien zich rondom de vrouwelijke vormen en geven dit model in zwart, licht havanna of parelgrijs een tijdloze elegantie.

FS5153. De Fendi-kubusvorm is een klassiek designelement dat in de hele collectie terugkeert. De kubusvorm kent een hernieuwde uitvoering op de hoekstukken van de FS5153. Het vakkundig ontworpen montuur met aan de voorzijde het Fendi-logo met de dubbele 'F', vestigt de aandacht op de zwevende lenzen. Het gepolijste Fendi-plaatje is verwerkt in de warme kleur zwart, bruin, licht havanna, parelroze of bordeaux van de veren.

FS5150. De kolossale 'F' die links en rechts aan de voorzijde van het montuur prijkt, is inmiddels een iconisch beeld geworden in het Fendiconcept. De 'F' is vervaardigd uit glad metaal en voorzien van een borstelpatroon dat weerspiegeld ligt in de dunne veren. De FS5150 heeft een groot vierkant montuur en is verkrijgbaar in de metallic kleuren staalgrijs, brons of goud.

FS5124. Het schitterend gevormde kunststof in de kleur zwart, licht havanna, havanna of paarsbruin zet het aangepaste 'pillowed' vierkante montuur van de FS5124 nog meer kracht bij. Door de warme tinten met hun rustige, pure uitstraling valt de blik als vanzelf op de zinnelijke lijnen.

FS5144. Een model met de Fendi Chef-tas als inspiratiebron en een ingelegd bedeltje in de weelderige veren, waarin de lichte golving van het Chef-embleem is terug te zien. De zwevende lenzen zitten in de greep van het klassieke hoekige montuur, dat verkrijgbaar is in de kleur zwart, grijs, wit, bruin of paars.

FS5147. Het herhaalde patroon van de dubbele 'F' wordt niet alleen toegepast op Fendi's handtassen en prŕt-Ó-porter collecties, maar ook op de veren van de FS5147. Dit klassieke monogram is een vast kenmerk van de gehele collectie en vormt op de FS5147 een uniek geheel met het van doorzichtig kunststof vervaardigde montuur. De FS5147 isá verkrijgbaar in de kleur zwart, grijsbruin, havanna, paarsbruin of roodbruin.

 
Reportage - Perberichten - Luxe en Prestige - Internationale kronieken - PrestigeGuide online inzet << Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA