INTERNATIONALE KRONIEKEN - LUXE EN PRESTIGE

Foto: Scabal © - Mode - Fashion - herenmode


Scabal

Herfst-Winter 2012-2013 TrendsLuxueuze stoffen die met zelfvertrouwen gedragen worden, daar draait het om in de nieuwe collectievan Scabal Herfst-Winter 12-13. Scabal staat bekend voor de uitstekende kwaliteit van zijn designs die vaak geweven worden in de eigen fabriek in Huddersfield, West Yorkshire. Het merk stelde een collectie samen die beantwoordt aan alle belangrijke lifestylebehoeften van zijn klanten. Voor volgend seizoen heeft Scabal een oplossing voor elke behoefte zodat elke man zijn eigen garderobe kan samenstellen.

Maatpakken
Het maatpak is de hoeksteen van de garderobe van elke elegante man. Scabal begrijpt echter dat het maatpak op heel uiteenlopende manieren geďnterpreteerd kan worden binnen een spectrum dat gaat van klassiek tot hedendaags. Verfijnde elegantie van het hoogste niveau vinden we terug in de collectie TOISON D’OR met Super 150s pakken. De relatief lichte 260 g-kwaliteit is een opmerkelijk vervolg van het belangrijke en populaire blauwe verhaal dat begon in de Lente-Zomer 12. Ze zijn effen of hebben dunne strepen of moderne, maar discrete ruiten. In elk van de gevallen garanderen ze een mannelijke look die perfect tot zijn recht komt in het driedelige pak, gedragen wordt door Mr Tycoon, een van de typische karakters van Scabal. Een jonger en wat minder conservatief maatpak zien we in de gedurfde en kleurrijke patronen van het gamma CORTINA. Met hun complex, vernieuwd glencheckpatroon – dat twee basiskleuren en twee bijkomende kleuren als versiering kan hebben – zijn dit de ideale stoffen voor een geklede look of, aargelang de situatie, een meer ontspannen stijl. Typische combinaties zijn lichtgrijze en medium blauwe nuances op een beige achtergrond of een mosterdkleurige stof, versierd met zacht rood en lichtblauw. De zuivere merinowol van 280 g heeft een gevolde afwerking die het oppervlak lichtjes verhoogt zodat de stof aangenamer aanvoelt. Dergelijke details worden zeer gewaardeerd door Mr Comfortable. Het prachtige, sportieve winterpak sluit perfect aan bij het doorgaans afslankende silhouet voor vesten en broeken voor de HW 12-13. Om zo goed als alle opties voor maatpakken te bestrijken zijn er in de collectie CLASSICS maar liefst 89 patronen die een beproefde en populaire 360 g-kwaliteit biedt. Klanten als Mr Know-How waarderen de betrouwbaarheid van de selectie die gaat van effen stoffen en zachte strepen tot gevlekte weefsels. De klassieke kleuren zoals donkerblauw, donkergrijs, zwart en zwart-wit zijn uiteraard goed vertegenwoordigd, maar ook minder voor de hand liggende kleuren zoals donkerbruin worden aangeboden. Voor klanten die klaar zijn om eens iets anders te proberen dan een SB-vest heeft CLASSICS een fantastische selectie stoffen, met felle strepen bijvoorbeeld, die ideaal zijn voor een double-breasted pak.

Vesten
Originele en opvallende kleurencombinaties en uitzonderlijk luxueuze kwaliteiten kenmerken het gamma vesten van Scabal voor de Herfst-Winter 2012-2013. De combinatie vest-en-broek kan casual zijn, maar ook heel elegant dankzij de ruime selectie stoffen van het seizoensaanbod. De lat wordt heel hoog gelegd voor de collectie ROMANCE met 100% kasjmier kamgaren van de beste kwaliteit. Deze collectie van 280g effen, half-effen, glencheck- en ruitenpatronen spreken de opvallende Mr Philosopher aan. Opnieuw is het kleurenaanbod erg gevarieerd met natuurlijk kasjmier, lichtgrijs en marineblauw tot de intrigerende combinatie van een donkere achtergrond met een lichtblauw ruitenpatroon. Beide benaderingen bieden heel wat mogelijkheden voor originele en kleurrijke accessoires. Vrijpostigheid is het sleutelwoord van het seizoen met het gamma GALLERY van trendy en semitrendy vesten.Deze schitterende collectie – verkrijgbaar in 100% zuivere merinowol tussen 320 g en 340 g, en in wol met 5% kasjmier tussen 320 g en 360 g – biedt patronen met opvallende ruiten, glenchecks, vensterruiten, vichyruitjes, toon-op-toon en hopsacks. Klanten zoals Mr Reliable waarderen de slimme combinaties van bruine en beige nuances of van blauwgrijze tinten met rode, paarse of blauwe accenten.Met patronen die zo kleurrijk en complex zijn, moet de snit van de vesten gewoon eenvoudig zijn. Opgestikte zakken, opbollende hoeken en contrasterende knopen geven een casual, met de hand afgewerkte kwaliteit. Vesten in fijn tricot zijn ideaal om in laagjes te werken; dat zien we bij Mr Comfortable. Een slim idee zijn ellebooglappen op tricot, in dezelfde stof als het maatpak of de vest. Dat zorgt voor een speels en gecoördineerd accent. Nog een alternatief zijn sučde lappen op de mouwen en bijpassend sučde op de onderkraag. Nog een beproefde kwaliteit die bijgewerkt werd voor de Herfst-Winter 2012-2013 is ASCONA, een gamma met 26 designs in 360 g-katoen. Deze stof, ideaal voor casual vesten, blazers en broeken, is heel gemakkelijk te bewerken dankzij het schuurproces dat het oppervlak een zachte, maar doorleefde look geeft. Het gamma bestaat in een uitgebreid kleurenspectrum van beige en lichtbruin tot felle rode, paarse en groene nuances. Ideaal voor opvallende en stijlvolle statements voor de Herfst-Winter 2012-2013.

 

Foto: Scabal © - Mode - Fashion - herenmode

 
Reportage - Perberichten - Luxe en Prestige - Internationale kronieken - PrestigeGuide online inzet << Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA