INTERNATIONALE KRONIEKEN - LUXE EN PRESTIGE

Foto: Mode Luxe Fashion - Parmentier ©


Parmentier

Wintercollectie 2016 - 2017


De wintercollectie van Parmentier: je hoeft niet te kiezen! Van sportief tot gekleed in een handomdraai
Parmentier bewerkt huiden en pelsen en creëert elke keer weer sublieme confectiestukken. In zijn wintercollectie 2016/2017 stelt Parmentier de nieuwigheden voor in het assortiment bontkleding.

Sportieve of stijlvolle look?
De belangrijkste trend voor dit winterseizoen is de dubbele look, voor één enkel kledingstuk. Zo kan je bijvoorbeeld - zie foto’s hieronder - de kasjmieren onderkant van de persianer-breitschwanz mantel losmaken, afhankelijk van de gewenste look: sportief of stijlvol. Hetzelfde geldt voor de chinchilla mantel, waarbij het afritsbare deel dienst kan doen als stola of sjaal. Tussen de pels wordt met strookjes daim of leder gewerkt, voor een extra jeugdige look.

Bontkragen
De grote gedrapeerde kragen kunnen ook gedragen worden als kap, zo wordt de look meteen meer casual.

De modellen
Deze winter zijn zowel zeer lange, als zeer korte modellen helemaal in. De korte vestjes kunnen gedragen worden op een jeans voor een sportieve look, of op een mooie avondjurk voor een geklede look. Daarnaast biedt Parmentier zoals gewoonlijk ook de populaire driekwart mantels aan, waarvan bepaalde stuks ook verkrijgbaar zijn in een recht model, waarop een ceintuur gedragen kan worden om het kledingstuk te tailleren.

Pelsen & kleuren
Parmentier gebruikt enkel en alleen natuurlijke materialen, waaronder nerts (zowel natuurlijk, geëpileerd als geschoren), persianer, chinchilla, sabelbont, lynxkat, omgekeerd lam, kasjmier (soms zonder voering voor een lichter resultaat), wol gabardine, regenafstotende zijde, leder en daim.
In deze wintercollectie staat grijs centraal, en wordt er zowel gebruik gemaakt van warme als koude grijstinten in de pelsen, het leer en de daim. De wol gabardine wordt vooral aangeboden in antracietgrijs, en dit vooral bij de herenmodellen.

Warmere tinten zoals het nieuwe ‘roze-lila’ (beige-achtig) en ‘Moonlight’ (een tint die zowel staat op donkere als lichte kleuren) vind je dan weer vooral terug in de kasjmieren confectiestukken.

 

Foto: Mode Luxe Fashion - Parmentier ©

 
Reportage - Perberichten - Luxe en Prestige - Internationale kronieken - PrestigeGuide online inzet << Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA