INTERNATIONALE KRONIEKEN - LUXE EN PRESTIGE

Foto: Damesmode - Fashion - Delvaux - © @Valentine De Cort


Delvaux

Delvaux en Dandoy vieren hun 185ste verjaardag!


Le Biscuit Brillant – Le Brillant Biscuit
Met groot genoegen kondigen Madame Delvaux en Monsieur Dandoy hun 185ste verjaardag aan. Voor deze speciale gelegenheid vroeg Madame Monsieur met zoetgevooisde stem om haar koekjes te leren bakken. Monsieur kon geen weerstand bieden aan haar prachtige ogen en hij bakte de hele nacht lang. Madame keek nauwlettend toe en raakte volledig in de ban van zijn vaardige handen en bekoorlijke snor. Het duurde niet lang of Madame – u weet hoe ze is – er genoeg van had om enkel braaf te helpen. Ze besloot haar handtas in de strijd te werpen om het koekjesdeeg wat op te luisteren en de heerlijke koekjes van Monsieur een snufje Madame te geven. Zo ontstond “Le Biscuit Brillant”, het chicste koekje van Brussel. En zo ontstond “Le Brillant Biscuit”, de zoetste tas die ooit werd gemaakt. De tas is de iconische handtas van Delvaux, “Le Brillant” en is gerealiseerd in zacht wit leer versierd met gouden bollen. Het is een echte collector’s item aangezien er slechts één exemplaar gemaakt werd.
En het fantastische nieuws is dat deze “zoetigheden” van u kunnen worden!

Op jacht naar de schat: het Gouden Voucher
Het enige wat u hoeft te doen is vanaf 10 oktober naar een van de winkels van Dandoy te gaan in de Boterstraat, de Rollebeekstraat (Zavel), de Karel Bulsstraat (Grote Markt) of het Georges Brugmannplein en daar naar de 185ste verjaardagsdoos te vragen. Hierin zitten de briljante koekjes van Madame en Monsieur en een gouden voucher waarmee u kans maakt op “Le Brillant Biscuit”. Vergeet niet voor 29 november uw voucher in de boetiek van Delvaux in de Koninginnegalerij binnen te brengen.

Op 30 november wordt de winnaar van “Le Brillant Biscuit” bekend gemaakt op onze websites www maisondandoy.com en www delvaux.com. Twintig andere gelukkigen winnen de verjaardag shopping bag van Delvaux, met komische illustraties van de Belgische tekenares Valentine De Cort over het geheime bakverhaal van “Le Biscuit Brillant”.

Veel success met uw zoektocht naar al dit moois en… laat het u smaken!

 
Reportage - Perberichten - Luxe en Prestige - Internationale kronieken - PrestigeGuide online inzet << Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA