GASTRONOMIE & HOTELWEZEN

DE BEKENDE RESTAURANTS

 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 

Le Manoir de Lébioles


"Plus Valet Quam Lucet" - "Meer zijn dan schijn"

Het devies dat op het wapenschild van "Le Manoir de Lébioles" staat, is een mooie weerspiegeling van de filosofie van onze zaak. "Le Manoir de Lébioles" ligt midden in de prachtige bossen van de Ardennen. Wij ontvangen onze gasten in een schitterend natuurlijk kader. Het hotel baadt in discrete luxe, ademt een besloten sfeer en biedt een eersteklas service.

Na renovatiewerkzaamheden, die meer dan één jaar duurden, ziet het "Petit Versailles des Ardennes" er als herboren uit en heeft zijn pracht en praal van weleer teruggevonden. De inspanningen van een internationaal architectenteam zorgden voor het aller-modernste comfort in een omgeving die uitblinkt door haar zuivere lijn zonder de ziel van het voorvaderlijke landgoed prijs te geven.

Aan de basis van deze verbouwing lag de visie, dat dit een oord van rust en afzondering moest worden, om uw recreatie en ontspanning zo aangenaam mogelijk te maken. Dit vindt men terug in de individuele kamers en suites die u een zee aan ruimte en comfort bieden. Ook onze chefkok Olivier Tucki levert hieraan een wezenlijke bijdrage met zijn niet te versmaden keuken, die door Gault Millau bekroond werd met 16 punten. Onze spa- en wellness-suite ruimte biedt u ontelbare mogelijkheden tot ontspanning en genieten.
De voornaamste troef van Manoir de Lébioles is de vriendelijke gastvriiheid die we onze gasten bieden. We verzekeren u dat al onze gasten zich op hun gemak voelen –Wij zorgen wel voor de rest. Wat U ook verlangt – laat het ons gerust weten, wij vervullen met plezier al uw wensen.

Ontdeck het pure genot
Culinaire geneugten maken een wezenlijk deel uit van de filosofie van onze zaak.

Fijnproevers komen aan hun trekken in het gastronomisch restaurant "Manoir de Lébioles", waar chefkok Olivier Tucki* en zijn team regionale, authentieke en zeer lichte gerechten voor u klaarmaken. Geraffineerde aroma's, uitzonderlijke bereidingen en met zorg uitgekozen wijnen – de opperste luxe voor u en uw smaakpapillen.

Ons restaurant biedt plaats aan meer dan vijftig hotelgasten en bezoekers. U kan er genieten van de culinaire creaties van Olivier Tucki en het uitzicht op een prachtige zonsondergang boven de ongerepte Ardennen, het sprookjesachtige kasteelpark en het ruime tuinterras.

* Olivier Tucki kreeg onlangs 16/20 punten in Gault Millau, 4 toques Guide Delta en 9/10 in Guide Lemaire.

Ons restaurant is gesloten op maandag en dinsdag.

Le Manoir de Lébioles

Le Manoir de Lébioles
Domaine de Lébioles 1 Boite 5
4900 Spa

Tel.: +32 (0) 87 79 19 00
Fax: +32 (0) 87 79 19 99

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.manoirdelebioles.com
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA