gepubliceerd op: 10-06-2015
Italian Car Passion
Foto: Autoworld ©
 

Expo Autoworld – Brussels - Van 3 december 2015 tot 31 januari 2016

 


In deze tijd van het jaar is Autoworld al volop bezig met de voorbereiding van zijn vierde grote tentoonstelling voor het eindejaar.

Na ‘Bugatti 100’, de ‘Belgian Racing Legends’ en vooral de tentoonstelling ‘Ferdinand Porsche, from electric to electric’, waar meer dan 60.000 bezoekers op afkwamen, stond het team voor een extra grote uitdaging. Het kwam erop aan om een thema te kiezen dat niet alleen bij de fans van mooie carrosserieën en krachtige motoren, maar ook bij de liefhebbers van Italië, zijn sfeer, zijn design en zijn schoonheden in het algemeen een schot in de roos moest worden.

Vandaar de keuze voor de ‘belle macchine’, de mooie (Italiaanse) auto’s.
En daarmee werd het idee voor de tentoonstelling ‘Italian Car Passion’ geboren! (klik op www italiancarpassion.be voor onze teaser).

Om het verleden zo dicht mogelijk bij het heden te laten aansluiten, krijgen twee emblematische auto’s een speciale plaats: de Alfa Romeo Disco Volante van 1952 – die we mochten lenen van het automuseum van Turijn en die al op de officiële affiche van de tentoonstelling kan worden bewonderd – en de Alfa Romeo Disco Volante by Touring Superleggera, die intussen ook al heel wat inkt heeft doen vloeien…

iNFO: +32.2.736.41.65 - www italiancarpassion.be

Auteur van het artikel : Autoworld
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA