gepubliceerd op: 28-01-2018
Dr Martens
Foto: Dr Martens
 

DR. MARTENS OPENT EEN NIEUWE WINKEL IN GENT

 


Na de opening van de winkels in Antwerpen en Brussel opent Dr. Martens op 9 februari zijn derde winkel in Gent. De winkel bevindt zich in de Walpoortstraat 34, 9000 Gent, een plaats waar het Britse merk prachtig wordt tentoongesteld in het universiteitsdistrict van de stad. Met deze nieuwe opening toont Dr. Martens opnieuw zijn ambities en zijn verlangen om zijn aanwezigheid in België uit te breiden. De klant vindt er het volledig aanbod, waaronder de schoenencollectie 'Made in England' en ‘Vegan’, evenals een verzameling van accessoires.

Het winkelconcept dat reeds in Antwerpen en meer recent in Brussel werd gepresenteerd, zal opnieuw worden geïmplementeerd. Het weerspiegelt de industriële oorsprong van het merk, met het gebruik van authentiek donkergekleurd meubilair, bakstenen muren en metalen details. David Ridgway, hoofd Retail Development, vat het als volgt samen: "Het interieurconcept is een rode draad voor al onze retailactiviteiten. Het is de bedoeling dat elke winkel zijn eigen subtiel verschillende klantenervaring biedt, gerelateerd aan de locatie”.

Geen Dr. Martens boetiek zonder muziek. Klanten kunnen vertrouwen op een sterk staaltje muziek dankzij de vintage jukebox. Net als bij recente voorgaande openingen zal er ook in Gent worden samengewerkt met een kunstenaar van eigen bodem om de winkel een lokale uitstraling te verlenen.

Auteur van het artikel : Dr Martens
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA