gepubliceerd op: 06-12-2014
Porsche
Foto: Porsche ©
 

Porsche Centre Mechelen : het 9e Porsche Centre in BelgiŽ

 

Strategische toplocatie tussen Antwerpen en Brussel.
Met de komst van de nieuwe Macan breidde Porsche zijn gamma van sportieve modellen verder uit naar het segment van compacte premium-SUV's. Gewapend met de voor het merk typische kwaliteiten spreekt de jongste telg in de Porsche-familie een nieuw cliŽnteel aan.

Ook op het vlak van technologie neemt Porsche een toonaangevende positie in. Met de Panamera S ehybrid, de recent voorgestelde Cayenne S e-hybrid en de buitengewone 918 Spyder heeft de constructeur uit Stuttgart-Zuffenhausen immers als eerste wereldwijd drie plug-in hybrides in het gamma.

Om plaats te maken voor de nieuwe modellen en nieuwe technologieŽn besliste DíIeteren Porsche Import zijn netwerk uit te breiden en te versterken met een negende Porsche Centre, in Mechelen, die op 1 december 2014 de deuren opende. Het nieuwe Porsche Centre Mechelen is strategisch gelegen halfweg tussen Antwerpen en Brussel, voor een optimale bediening van Vlaams-Brabant, het Waasland en het noorden van Brussel.
Alle diensten van een Porsche Centre worden er verzekerd: verkoop van nieuwe autoís en Porsche Approved tweedehandswagens, dienst na verkoop, Porsche-wisselstukken. Porsche Centre Mechelen heeft een bebouwde oppervlakte van 3.500 m2 op een terrein van 1,5 ha. "De stijging van ons volume is indrukwekkend, en het is verrassend hoe het gamma is uitgebreid met nog meer modellen om aan de verwachtingen van onze klanten te beantwoorden", verklaart Jean Heinen, directeur van Porsche Import. "Porsche staat niet alleen voor legendarische sportwagens, maar innoveert ook op het vlak van duurzame technologieŽn, kijk maar naar de drie plug-in hybrides die ons gamma vandaag telt. Ook bij de bouw van het Porsche Centre Mechelen trokken we resoluut de ecologische kaart. Zo oogt het nieuwe gebouw niet alleen bijzonder elegant, het is ook buitengewoon energie-efficiŽnt", vertelt Claude Willaert, manager van het nieuwe Porsche Centre Mechelen.

Auteur van het artikel : Porsche
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA