gepubliceerd op: 24-05-2015
Porsche
Foto: Porsche ©
 

Panamera “Edition” : une Gran Turismo richement dotée

 

 

De speciale versie van de Panamera onderscheidt zich door een aanzienlijk uitgebreide standaarduitrusting. Het aanbod omvat drie modellen met krachtige zescilindermotoren: de Panamera “Edition” en Panamera 4 “Edition” zijn allebei verkrijgbaar met een benzinemotor die 228 kW (310 pk) levert, terwijl de Panamera Diesel “Edition” wordt aangedreven door een krachtbron van 155 kW (211 pk) of 221 kW (300 pk). De Panamera 4 “Edition” is uitgerust met een actieve vierwielaandrijving met een elektronisch en cartografisch gestuurde meerschijvenkoppeling (Porsche Traction Management, PTM).

Porsches vierdeurssportwagens spelen een bijzonder belangrijke rol in de winstgevende groei van het merk en beschermen de financiële basis voor investeringen in toekomstige generaties van sportwagens. De Panamera droeg van bij zijn lancering in 2009 in belangrijke mate bij tot het succes van zijn bouwer. In 2014 werden in totaal 24.864 exemplaren van het model geleverd.

Auteur van het artikel : Porsche
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA