gepubliceerd op: 26-03-2015
Porsche Inter-Company Golf
Foto: Porsche ©
 

Porsche en de Inter-Company Golf Challenge: al 10 jaar trouwe partners

 

 

Nauw verbonden
“Doorheen zijn geschiedenis is Porsche altijd nauw verbonden geweest met de golfsport en de competitie”, vertelt Jean Heinen, directeur van Porsche Import België. “Het is dan ook een eer voor ons om onze naam aan de meest prestigieuze corporate competitie te kunnen verbinden. We zijn trots op deze lange samenwerking en Porsche zal in 2015 nog sterker aanwezig zijn op de Inter-Company Golf Challenge. Bij elke kwalificatie zullen de 911, de Boxster, de Cayman, de Cayenne, de Macan en de Panamera getest kunnen worden, en tijdens de finale in Waterloo zal er een Macan te winnen zijn voor de speler die erin slaagt een hole-in-one te scoren.”

Inter-Company Golf Challenge
De in 1987 opgerichte Inter-Company Golf Challenge is de oudste corporate competitie in ploegverband in België. “De voorbije 28 edities namen al zo’n 17.000 golfers en 8.000 bedrijven deel”, aldus Denis Heskin, Managing Director van Golfstar Europe. “De tornooiformule is 4BBB (4 Ball Better Ball) stableford, en de vereiste maximumhandicap is 28. Deelname aan de competitie is voorbehouden aan bedrijven/ploegen uit België en Luxemburg, die telkens uit twee amateurspelers van minimum 25 jaar oud moeten bestaan. En natuurlijk zijn er prestigieuze prijzen te winnen.”

Auteur van het artikel : Porsche
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA