gepubliceerd op: 04-07-2017
Autoworld
Foto: Autoworld ©
 

American Dream Cars - VAN 15 DECEMBER 2017 TOT 28 JANUARI 2018 - DE GROTE EINDEJAARSTENTOONSTELLING

 


Na ‘Bugatti 100’, ‘Belgian Racing Legends’, ‘Ferdinand Porsche’ en ‘Italian Car Passion’ neemt de volgende grote eindejaarstentoonstelling van Autoworld u mee naar de andere kant van de Atlantische Oceaan.

‘American Dream Cars’ vertelt de Amerikaanse Droom aan de hand van enkele van de meest mythische wagens van de Golden Years en de belangrijkste supersportwagens van het moment.

In het Amerika van de jaren vijftig en zestig was alles mogelijk. Dat bleek ook uit de legendarische wagens die het continent van oost naar west doorkruisten op Route 66 en die te zien waren op Hollywood Boulevard en in de straten van Las Vegas.

De expo ‘American Dream Cars, the Golden Years’ dompelt u opnieuw onder in die fantastische periode, toen constructeurs met elkaar concurreerden met hun creativiteit en soms ook excentriciteit. Denk maar aan de oppermachtige bolides met hun chroomafwerking en kleurrijke vleugels zoals de Cadillac Eldorado, de Chevrolet Corvette, enz. maar ook aan de zogeheten ‘muscle cars’ in de stijl van de mythische Ford Mustang.

Het leven werd alsmaar meer toegespitst op de weg en de auto en in de jaren zestig ontstond er een nieuwe levensstijl met de ‘drive-ins’, zowel voor fastfood als bioscopen.

Auteur van het artikel : Autoworld
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA