INTERNATIONALE KRONIEKEN - LUXE EN PRESTIGE

Foto: Luxe Mode Fashion - Liu Jo Eyewear ©


Liu-jo

De nieuwe collectie LIU JO Eyewear


Frisheid en glamour zijn de twee sleutelconcepten van de nieuwe collectie LIU JO Eyewear. Ingelegde briljantjes voor een luxueuze uitstraling, glitter en echoís van glam weerspiegelen de ironische en verfijnde stijl van het merk. Voor een nieuwe en eigentijdse vrouwelijkheid.

LJ633S EASY GLITZ
Een ronde zonnebril met een subtiel montuur en kleurschakelingen voor een licht en speels effect. De spiegelglazen, het logo op de brilpoten en de afgeronde uiteinden benadrukken de gratie van deze bril. Het kleurenpalet, met Zwart, Bruin, Petrol en Paars. Deze kleuren geven het geheel een levendige uitstraling.

LJ635S MELANIE STUDS
Een retro silhouet met volumineus montuur geeft dit model elegantie en eigentijdse glamour. De voorkant is versierd met kostbare ministuds van verguld metaal die de iconische bloem Melanie vormen.
Geraffineerd kleurenpalet: Zwart, Schildpad, Blauw-Turkoois en Paars-Lila.

LJ639S MELANIE GLAM
Deze zonnebril heeft een lichte structuur een subtiel montuur en vintage-verwijzingen. De metalen inzetstukken (op de brug en de poten) worden gecombineerd met de matte kleuren van de voorkant. Deze laatste is versierd met kleine metalen studs die de bloem Melanie vormen, waardoor het verfijnde en zeer vrouwelijke accent van het merk wordt benadrukt.
Rijk en elegant kleurenpalet: Naast het matte Tabak, Paars en Geranium het klassieke Zwart en Schildpad.

LJ640S MELANIE GLAM
Dit model heeft een ronde vorm en groot montuur. Aan de voorkant versierd met het iconische inzetstuk Melanie, dat een gestileerde bloem vormt met vier opvallende ministuds. De vergulde brug gekenmerkt door een geometrische lijn, het ronde montuur en het geprofileerde logo op de brilpoot zijn verfijnd en vrouwelijk. Kleuren: Zwart, Lichtbruin, Schildpad, Petrol, Bordeaux.

LJ2106 MELANIE TRIM
Vierkante, lichte leesbril waarin het metaal van de montuur over de transparante kunststof is bevestigd, wat een ongekend volume- en contrastspel creŽert. De bloem Melanie, het iconische element van de collectie Liu Jo, is verwerkt in het metaal. Kleurenpalet in verschillende matte tinten met eigentijdse smaak: Zwart, Bruin, Donkerblauw en Koraal.

LJ2639 EASY GLITZ
Deze leesbril heeft een Cat-Eye-vorm en subtiele afmetingen. En wordt gekenmerkt door een bijzondere color block waarin de volle glitterkleur wordt gecombineerd met transparant.
Het resultaat is licht en opgewekt, in al zijn kleurenvariaties: Zwart, Lichtbruin, Acqua, Paars en Bordeaux.

 
Reportage - Perberichten - Luxe en Prestige - Internationale kronieken - PrestigeGuide online inzet << Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA