gepubliceerd op: 15-07-2019
Longchamp
Foto: Longchamp
 

Longchamp Eyewear Introduceert Een Nieuwe Zonnebril Met Diens Kenmerkende Streepmotief

 

 

Longchamp grijpt terug op haar erfgoed voor het ontwerp van een nieuwe zonnebril waarin Parijse allure gecombineerd wordt met geavanceerd design en bijzonder vakmanschap.

De voorzijde van deze zonnebril is volledig van metaal met een gelakte rand die het oversized montuur benadrukt. De acetaten brilveren zijn gedecoreerd met smalle strepen die zijn geïnspireerd op de iconische handtassen van Longchamp. De kleuren van de decoratieve strepen passen perfect bij de gradiënt glazen, zodat er een harmonieus kleureneffect wordt gecreëerd dat doordrenkt is van tijdloze elegante en moderne vrouwelijkheid.

Het metallic paardenembleem van het modehuis is aangebracht op de linker brilveer, als finishing touch van deze onderscheidende look. Verkrijgbaar in Black, Forest, Blue en Wine.

Dit nieuwe montuur van Longchamp is verkrijgbaar in alle Longchamp boutiques en bij geselecteerde verkooppunten en online op www longchamp.com.

Auteur van het artikel : Longchamp
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA