gepubliceerd op: 09-03-2019
Liu Jo
Foto: Liu Jo
 

Liu Jo introduceert de nieuwe Liu Jo uomo collection gewijd aan de moderne man

 


Liu Jo Eyewear introduceert haar eerste herencollectie, bestaande uit zonnebrillen en optische monturen voor de moderne man. De Liu Jo UOMO Collection wordt gekenmerkt door een modern design, een casual look en tijdloze elegantie, in combinatie met veel aandacht voor details. Alle modellen in deze elegante, sterke herencollectie zijn aan de binnenzijde van de rechter brilveer voorzien van een kenmerkend rood label, een onderscheidend detail van het merk.

LJ702S
Dit montuur is volledig vervaardigd uit acetaat. Het is een eigentijds model met conisch toelopende brilveren waardoor het montuur een stabiele en comfortabele pasvorm heeft. Het Liu Jo-logo is in de linker brilveer gegraveerd. Beschikbaar in klassieke kleuren met stevige glazen; Ebony, Tortoise en Tokyo Tortoise.

LJ120S
Het pilotenmodel van Liu Jo is vervaardigd uit hoogwaardig metaal en onderscheidt zich door het dubbele profiel dat is gevormd rond de gekleurde glazen. Een klassiek model krijgt hiermee een opvallende touch. Verkrijgbaar in Silver/Gold en Dark Gun/Silver.

LJ718S
Een ultramodern model, ontworpen met een dubbele neusbrug. De bovenkant van het montuur en de plaatjes op de beide brilveren zijn afgewerkt in glanzend metallic. Deze bril wordt aangeboden in verschillende klassieke kleurschakeringen. Verkrijgbaar in Ebony, Tortoise en Blue.

Auteur van het artikel : Liu Jo
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA