gepubliceerd op: 15-04-2019
Liu Jo
Foto: Liu Jo
 

Liu Jo Eyewear introduceert haar eerste cruise collection, bestaand uit een selectie zonnebrillen en correctiebrillen voor de elegante en moderne vrouw.

 


De nieuwe monturen worden gekenmerkt door glamoureuze vormen en verfijnde details, zoals gouden versieringen en gemarmerde uiteinden van de brilveren, elementen die de visie van het merk op een comfortabele stijl perfect tot uitdrukking brengen.

LJ118S
Deze lichte zonnebril is voorzien van verfijnde glazen in zachte kleuren die zijn geplaatst in een lichtgewicht, achthoekig montuur. Het opvallende metallic profiel heeft een gegraveerd logo op elke brilveer, en de uiteinden van de brilveren zijn gemarmerd. Verkrijgbaar in Shiny Gold, Gold/Silver, Gep/Silver en Rose Gold.

LJ119S
De moderne metallic pilotenbril van Liu Jo wordt naar een hoger niveau getild met een prachtig dubbel profiel rond de glazen. Op de brilveren is het Liu Jo-logo aangebracht, en de uiteinden zijn op verfijnde wijze gemarmerd. Verkrijgbaar in Gold/Silver, Gold/Pewter, Shiny Gold en Rose Gold.

LJ2131
Dit correctiemodel heeft een subtiel metalen montuur, dat gekenmerkt wordt door zachte geometrische contouren die gevormd zijn in email. Het iconisch logo is met laser in de lichtgewicht brilveren gegraveerd, die verfraaid zijn met gemarmerde uiteinden. Verkrijgbaar in Shiny Gold, Golden Amber en Rose Gold.

LJ2132
Deze metallic correctiebril is trendy en comfortabel, en heeft een lichtgewicht, afgerond silhouet met email details op de voorkant van het montuur. Het met laser gegraveerde logo is aangebracht op de brilveren die zijn afgewerkt met gemarmerde uiteinden. Verkrijgbaar in Golden Beauty, Shiny Gold, Rose Gold en Shiny Gep.

Auteur van het artikel : Liu Jo
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA