GASTRONOMIE & HOTELWEZEN

DE BEKENDE RESTAURANTS

 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 
Gastronomie & Hotelwezen De bekende restaurants
 

Le Prieuré Saint-Géry

 


In het hartje van het agrarische dorpje Solre-Saint-Gery, op enkele kilometers van Beaumont, geeuwde deze voormalige priorij van verveling totdat de jonge Vincent Gardinal er zijn intrede deed en kwaliteit en creativiteit er hoogtij vierden.
Le Prieuré, een oase van rust en fijnproeverraffinement achter met klimop begroeide muren, herbergt nu een spiksplinternieuw decor rond een groene binnenplaats om heerlijk te aperitieven of feest te vieren als het weer meezit.


De talentvolle Vincent Gardinal leeft alleen maar voor de keuken en alles wat er ook maar enigszins mee te maken heeft. Hij weet niet van toegeven als het om de kwaliteit gaat en mijdt zowel banaliteit als gekunsteldheid. Gevoelig en nieuwsgierig als hij is, vindt hij steeds de beste gaartijd, komt hij tot een harmonieus geheel, speelt hij met vormen en kleuren en zijn de smaken die hij op u loslaat een streling voor het gehemelte. Verder wil men maar één ding: een kamer op de eerste verdieping om na een verkwikkende nachtrust te herbeginnen en andere fijnproevergeneugten te ontdekken.   


Serge Tonneau

Uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2006 door de GaultMillau gids.

Wie nog niet overtuigd is kan bovendien de mening volgen van de krant « Le Soir », die vier gerenommeerde gastronomische gidsen heeft uitgepluisd en er het criterium van prijs aan heeft toegevoegd om tot hun lijst te komen van restaurants met de beste prijs-kwaliteitverhouding voor 2006. Net zoals 9 jaar geleden was het opnieuw Le Prieuré Saint-Géry die het meest wist te overtuigen. 

 


Dit restaurant is beloond met 17 punten in de GaultMillau-gids België-Luxemburg.

 

 

Le Prieuré Saint-Géry

Le Prieuré Saint-Géry
Rue Lambot, 9
6500 Beaumont

Tel.: +32 71 58 97 00
Fax: +32 71 58 96 98

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.prieurestgery.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA