EVENEMENTEN & PLECHTIGHEDEN

BLOEMEN & ROZENBLAADJES

 
Evenementen & Plechtigheden Bloemen & rozenblaadjes
 
Evenementen & Plechtigheden Bloemen & rozenblaadjes
 
Evenementen & Plechtigheden Bloemen & rozenblaadjes
 
Evenementen & Plechtigheden Bloemen & rozenblaadjes
 

Rozenblaadjes

Rozenblaadjes, de gedroomde versiering voor de fijne momenten in uw leven

Het woord « rozenblaadjes » doet denken aan een waaier van aangename gedachten. Zachtheid, een sprookjeswereld, liefde… de ultieme verfijning in de kunst van het decoreren. De sprl « Le Pétale » maakt uw zoete dromen waar.

Een bed bestrooid met rozenblaadjes, een bad bezaaid met rozenblaadjes, het uitstrooien van rozenblaadjes of een decoratie met rozenblaadjes: beroer uw dromen.

« Le Pétale » levert uiterst kwalitatieve bloemblaadjes, en is de enige leverancier van verse, met de hand geselecteerde rozenblaadjes. Wij selecteren voor u de mooiste en de sterkste rozen. Ze moeten een onberispelijke versheid genieten.

Een mooi bloemblaadje heeft die mooie gebogen vorm, die stralende kleuren evenals een uitzonderlijke fluwelen zachtheid, die de volledige duur van uw evenement uitstekend doorstaat. « Le Pétale » heeft een unieke bewaarmethode ontwikkeld die ervoor zorgt dat u uw rozenblaadjes al bij u thuis kunt hebben en dat u ze nog verschillende dagen kunt bewaren tot op de dag waarop u ze nodig hebt.

Onze handen gaan liefdevol om met uw rozenblaadjes, net zoals uw genodigden ze zachtjes zullen strelen, betoverd door zoveel magie.


Durf te dromen …

Beeld u eens in hoe uw interieur eruit zou zien voor een receptie. Leg enkele rozenblaadjes op de tafels of laat ze drijven op een weinig water.

Beeld u eens in hoe u uw tuin eruit zou zien in de winter. Strooi delicaat enkele bloemblaadjes op het gras. Buiten zullen de bloemblaadjes u talloze dagen met hun schoonheid verrassen.

Beeld u eens in hoe de ingang van uw huis eruit zou zien in de kerstperiode. Rangschik uw bloemblaadjes op een vindingrijke manier en verras zo uw vrienden op een sierlijke wijze.

Beeld u enkele rozenblaadjes in die aan de oppervlakte van uw vijver drijven… Magisch toch?


… en ga verder dan de droom alleen !

Er zijn geen beperkingen: rozenblaadjes lenen zich ook tot extravagant gebruik, zoals het bedekken van een zwembad of het uitwerpen van de bloemblaadjes uit een helikopter, een bloemblaadjesavond of een concert.

Bedankt dat u aan de hand van deze tekst de droom die we samen zullen verwezenlijken tot uw verbeelding hebt laten spreken.

Voor « Le Pétale », Etienne Rozet
 

Le Pétale
Rue du Rond Chêne, 104
5020 Vedrin

Tel.: +32 497 55 05 86

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.lepetale.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA