gepubliceerd op: 09-09-2019
Lacoste
Foto: Lacoste ©
 

LACOSTE INTRODUCEERT DE NIEUWE “L.12.12 ONE LENS” ZONNEBRIL WAARIN ERFGOED, STIJL EN TOPDESIGN GECOMBINEERD WORDEN

 

 

De creatieve geest en toekomstgerichte aanpak van Lacoste op het gebied van brillen zet de toon voor een nieuwe uniseks zonnebril, geïnspireerd op het iconische L.12.12 concept van het merk en zijn opvallende twist.

Het nieuwe frame wordt gekenmerkt door een enkele nylon lens die nauwkeurig gesneden en gevormd is voor de creatie van een gedurfde schild zonnebril. Het model wordt aangeboden in tijdloze kleuren en levendige tinten, zoals blauw en roze, met een coole, spiegelende afwerking.

De lichtgewichtstructuur combineert het bijzondere frontontwerp met taps lopende brillenpoten die verfraaid worden met twee van de meest bekende emblemen van Lacoste: de kenmerkende Petit-Piqué stof en het Lacoste logo in een gladde textielafwerking. Beide elementen decoreren de brillenpoten en roepen de onmiskenbare details van het L.12.12 poloshirt op dat in 1933 door René Lacoste ontworpen werd als sportief-chique uniform om op en buiten de tennisbaan te dragen.

Het metalen plaatje met het L.12.12 merk is aangebracht op beide uiteinden en voegt bijkomend charisma en presentie toe aan het topdesign van de stijl, dat de unieke mix van technische precisie en casual elegantie van Lacoste op authentieke wijze weerspiegelt.

Auteur van het artikel : Lacoste
<< Vorige pagina  
 
 
 
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA