JUWELEN & SIERADEN

HAUTE JOAILLERIE

 
Juwelen & Sieraden Haute joaillerie
 
Juwelen & Sieraden Haute joaillerie
 
Juwelen & Sieraden Haute joaillerie
 
Juwelen & Sieraden Haute joaillerie
 

Juweliers DE GREEF

Passie - Emotie

Achter de specifieke façade van Juweliers De Greef gaat zowel het verhaal van zes generaties, als de elegante signatuur van een hedendaagse zaak schuil…

Ontwerp van juwelen, een bestaansreden
Reeds vijftien jaar actief in de juwelenafdeling ging Arnaud Wittmann 5 jaar geleden de uitdaging aan een eigen collectie te ontwerpen.
Deze rasechte vakman kreeg zijn opleiding als juwelier in Londen en perfectioneerde zich gedurende tien jaar vooraleer hij zijn eigen creaties ontwerpt die enkele jaren later stuk voor stuk succesnummers worden.

Een succes waar niets aan het toeval wordt overgelaten en waarbij talent, discipline en precisie vereist is in elk stadium van het ontwikkelingsproces. Naast de zeer gegeerde edelstenen experimenteert Arnaud graag met halfedelstenen, die dankzij hun afmetingen minder voor de hand liggende vormen mogelijk maken. Want hij doet niets liever dan jongleren met vormen, kleuren, licht, materie en lijnen tot dat delicate evenwicht bereikt is waar hij het juweel als voltooid mag beschouwen. Daarin ligt de kunst van de juwelier.

Een greep uit de recente collecties : de « Special Collection », waar alles draait om buitengewone edelstenen, verrassende grootten en magische kleuren; de « Links Collection » met brede schakels in wit goud en gezet met diamant; de « Eclipse Collection » (ringen, oorbellen en hangers) waarin het licht speelt met de vormen en de rondingen in de schittering van edelstenen of dan nog de « Saturn Collection » met als basis een koepel (in robijn, saffier en diamanten) omgeven door twee gouden ringen, gezet met diamant…Al met al 20 Collecties.

Prestigieuse horloges, van generatie tot generatie
Jacques Wittmann, kenner van verfijnde horlogemechaniek, en die als geen ander de keus van zijn klanten weet te oriënteren, stelt de mooiste collecties voor. Het beroemde en prestigieuze Zwitserse merk Patek Philippe, maar ook de manufacture Jaeger-leCoultre (met de prachtige nieuwigheden 2006). Nog andere schitterende horlogecollecties: IWC met de «Portugese» modellen, Panerai met het XXlarge model en om niet te vergeten, Cartier, Lange &Söhne en Baume&Mercier.

Juweliers DE GREEF  te ontdekken, voor de stijl, de creaties (DE GREEF Creation) en
de persoonlijke bediening.

DE GREEF

Joaillerie DE GREEF
24-26 Rue au Beurre
1000 Bruxelles

Tel.: +32 2 511 95 98
Fax: +32 511 47 48

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.degreef1848.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA