ESTHETIEK & GEZONDHEID

GOLF

 
Esthetiek & Gezondheid Golf
 
Esthetiek & Gezondheid Golf
 
Esthetiek & Gezondheid Golf
 
Esthetiek & Gezondheid Golf
 

International Gomzé Golf Club

 

Welkom in de International Gomzé Golf Club!

Golf aan de rand van de Belgische Ardennen

25 jaar geleden werd het golfparcours van Gomzé aangelegd in een gebied met bomen van honderd jaar oud. Het slingert zich door de heuvels, nu eens door open vlaktes, dan weer door beboste stroken, draait rond kleine vijvers en loopt langs mooi aangeplante, kleurrijke struiken.

Gelegen ten zuidoosten van Luik, bestaat het golfterrein van Gomzé uit twee totaal verschillende helften. De eerste negen holes vertonen uitgesproken reliëfverschillen, lopen in en uit het bos en spelen met licht en schaduw. De tweede negen dalen in dogleg naar een kleine vallei om dan een open zone in te gaan met fruitbomen en bosjes loofbomen. Het compleet gerenoveerde clubhuis is uitgerust met een cafetaria, zonnige terrassen met zicht op hole 18 en de putting green en vergaderzalen. Dit moderne gebouw is opgetrokken naast de ruime driving range. De Golf van Gomzé is ook dagelijks toegankelijk. Onze faciliteiten gaan in het seizoen elke maandag open om 9 uur en de practice om 11 uur.

De Gomzé Golf Academy bestaat uit een driving range met 28 plaatsen, waarvan 14 overdekt, een putting green, oefenbunkers en approach greens. Onze PGA golf professionals leren u de passende swing aan via individuele lessen, initiaties en/of vervolmakingstages. Voor beginners is een “Starter” formule beschikbaar.

Onze club is samengesteld uit verschillende secties: Dames, Senioren, de Juniors Academie en een Bridgeafdeling.

Ons team staat klaar om uw verwachtingen in te vullen!

 

International Gomzé Golf Club

International Gomzé Golf Club
Sur Counachamps, 8
4140 Sprimont

Tel.: +32 4 278 75 00
Fax: +32 4 360 92 06

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.gomze.be
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA