GASTRONOMIE & HOTELWEZEN

GROTE 5-STERRENHOTELS

 
Gastronomie & Hotelwezen Grote 5-sterrenhotels
 
Gastronomie & Hotelwezen Grote 5-sterrenhotels
 
Gastronomie & Hotelwezen Grote 5-sterrenhotels
 

Hôtel Métropole


Geopend in 1895 door de broers Wielemans – brusselse brouwers-, werd het Metropole Hotel gedekoreerd met verfijning door de franse architekt Alban Chambon. Dit legendarische hotel (5 sterren) biedt al het comfort van een palace hotel en een service gebaseerd op de beste tradities van ontvangst en elegantie.

Schitterend gerenoveerd, bewaart dit unieke gebouw – het enige overgebleven 19e eeuwse hotel in Brussel-  nog steeds zijn authentieke sfeer.

De voorgevel, de lift, de ijzerwerken en de gelijksvloer werden geklasseerd door  de dienst van Monumenten en Landshappen van de Brusselse Hoofdstedelijke regering.

Het Metropole Hotel is een echte museum van het “La Belle Epoque” tijdperk, perfekt gelegen in het historisch centrum van de hoofdstad van Europa: de hoofdingang is in renaissance stijl, de receptie in Empire stijl, de originele glasramen van de hall en van de zaal Rubinstein in Art Nouveau stijl, het gastronomische restaurant “l’Alban Chambon” in Italiaanse Barokstijl.

Onze kamers (286 kamers en 23 suites) zijn in Art Déco, Louis XIV of Louis XVI stijl.

Het Metropole Hotel beschikt ook over een gezellig bar 31, 10 vergaderzalen, en over het nieuw M.E.C.(Metropole Executive Center), met 12 extra vergaderzalen alsook eet- en relaxatie mogelijkheden.

 

Hôtel Metropole

Hôtel Métropole
31, place de Brouckère
1000 Bruxelles

Tel.: +32 2 217 23 00
Fax: +32 2 218 02 20

Een e-mail sturen
Ontdek onze website: www.metropolehotel.com
<< Vorige pagina
SITEPLAN I BEDRIJVEN I ADVERTEERDERS I CONTACT OPNEMEN MET HET TEAM I JOBS I WETTELIJKE BEPALINGEN I PROFESSIONELE PAGINA